POLEMİK

Cem Küçük, Deniz Gezmiş ve Rıdvan Dilmen'i yerden yere vurdu

Türkiye yazarı Cem Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "Parkasız Deniz Gezmiş" ilan eden Rıdvan Dilmen'e ateş püskürdü..

Cem Küçük, Deniz Gezmiş ve Rıdvan Dilmen'i yerden yere vurdu

Türkiye yazarı Cem Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Deniz Gezmiş benzetmesi yapan Rıdvan Dilmen'i çok sert ifadelerle eleştirdi.

Cem küçük Deniz Gezmiş'in azılı bir terörist olduğunu iddia ederek Rıdvan Dilmen'in, "babam TİP'lyidi ama ben milliyetçi muhfazakar yolu seçtim" şeklindeki açıklamasına da sert tepki gösterdi.

İşte Cem Küçük'ün "Hedefteki kahramanlar ve komünist yalanlar" başlıklı yazısından bir bölüm:

"Darbeci generallerin emriyle “Mısır patlatır gibi bomba patlattığını” kendisi itiraf eden Deniz Gezmiş denen darbeci terörist ile koskoca Cumhurbaşkanımız nasıl aynı kefeye konabilir? İnsan çıldırıyor. Büyük cehalettir bu. Rıdvan Dilmen bilgisizce bir iş yaptığını kabul etmelidir. Çünkü Deniz Gezmiş’in tıpkı Abdullah Öcalan gibi bir terörist olduğunu bilmemektedir.

Aynen Devlet Bey’in söylediği gibi Dilmen bilmeyerek yaptığı hatadan ötürü Türk milletinden özür dilemelidir. Yaptığı hatada -dünkü açıklamasıyla- ısrar etmesi yanlıştır. Dilmen dikkatle incelerse Deniz Gezmişlere şu an en çok sahip çıkanların PKK terör örgütü olduğunu görecektir. Deniz Gezmiş’in Filistin ve İslam davasına sahip çıktığı da büyük palavradır. Gezmiş ateist bir komünisttir.

Filistin’e gitme sebebi o zaman Sovyetler tarafından kurulan kamplarda Marksist gerilla eğitimi alıp Türk devletiyle savaşmaktır. Gezmiş İsrail devletiyle asla savaşmamıştır. Aldığı gerilla eğitimiyle gelip Türk askerine kurşun sıkmıştır. Gezmiş adam kaçırmıştır, adam yaralamıştır ve banka soygunu yapmıştır. Bunun adı terörizmdir.

Kaç tane milliyetçi muhafazakâr Anadolu gencini tek başına kampüste pusuya düşürüp solcu çetesiyle beraber öldüresiye dövdüğünü anılarında gururla anlatmaktadır Gezmiş. 70’lerdeki Deniz Gezmişler binlerce milliyetçi ve muhafazakâr insanımızı alçakça şehit ettiler. Gün Sazak gibi, İlhan Darendelioğlu gibi muhafazakâr değerlerimizi hunharca katlettiler. Rıdvan Dilmen bu gerçekleri öğrenmek zorundadır.

Ne demek Cumhurbaşkanımıza solcu demek? Türk milleti solculuktan işte bu Deniz Gezmiş gibi teröristler yüzünden nefret eden bir millettir. Bir insanın babası kim olursa olsun babasını sevmesini anlar ve saygı duyarım. Bir insanın babası TİP’li komünist de olabilir. İnsan babasını kendi seçemez ve elbette her şeye rağmen babasını sever. Ama bir insan hem Cumhurbaşkanımızın milliyetçi-muhafazakâr duruşunu destekler hem de babasının komünist olmasıyla övünürse buna kimse saygı göstermez. Dersin ki: “Babam bir TİP’li komünistti, babamı çok severdim ama ben milliyetçi-muhafazakâr doğru yolu seçtim ve bugün Erdoğan’ın yanındayım." Ama sen “Babam TİP’li solcuydu, Tayyip Erdoğan da solcu liderdir” dersen böyle bir yalanı Türk milleti kabul etmez, edemez. Çünkü Mehmet Ali Aybar dönemi hariç terörü desteklemiş TİP’in anti-emperyalist olduğu tamamen yalandır."

Cem Küçük'ün yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar