POLEMİK

Cem Küçük: Bu karanlık medya çetesi 2018'de bedel ödeyecek

Türkiye yazarı Cem Küçük, bugünlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya saldıran medya çetesinin hesap vereceğini belirtti.

Cem Küçük: Bu karanlık medya çetesi 2018'de bedel ödeyecek

Türkiye yazarı Cem Küçük, medyanın bir hainlik tarlası olduğunu ama bunların büyük bir bölümünün 2018'de hukuken bedel ödeyeceğini iddia etti.

Cem Küçük "2018 çok güzel bir yıl olacak" başlıklı yazısında Süleyman Soylu'nun bir medya çetesinin saldırısı altında olduğunu belirtti.

İşte Cem Küçük'ün yazısından bir bölüm:

2018 çok güzel bir yıl olacak

Sevgili okurlarım Türk medyasının bir hainlik tarlası olduğundan sizlere sık sık bahsediyorum. Kahpeler ve namertlerle dolu bu medya ortamında maalesef biz milliyetçi/muhafazakâr hassasiyete sahip Müslümanlar bugüne kadar istediğimiz ölçüde başarılı olamadık. Bu ahlaksız medya çeteleri her dönemde bu milletin çoğunluğu olan biz milliyetçilere ve muhafazakârlara galip gelmeyi hatta çoğu zaman ezmeyi başardı. Fakat Allah’a şükür ki, milletimiz Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir lider ve cengaver yetiştirdi. Bu hainlere haddini bildiriyor ve hep bildirecek Cumhurbaşkanımız.

Medyada durum parlak değil ama Allah’a şükür ki bu ülkede milliyetçi ve muhafazakâr ruha sahip bir büyük harfle DEVLET olgusu var. Orda da bu vatan ve millet için canla başla çalışan kahraman insanlarımız var. Maalesef bizim taraf medyasındaki çoğu arkadaşımız DEVLET kurumundaki cengaverlerin aksine hâlâ bu ezikliği ve sünepeliği aşamıyor. O sebeple de milletimiz bu durumdan haklı olarak şikâyetçidir.

Zaten o yüzden de medyada konuşlanmış suç örgütleri bu ödlekleri hedeflemiyor, hatta varlıklarını bile önemsemiyor. Bu çetelerin amacı bizim cephede olup etkili yayıncılık yapabilen, vurdu mu toz kaldırabilen, karşı tarafın aşil topuğunu bilen medya aktörleridir. Tek dertleri bu medya aktörlerini pasifize etmek ya da kendi yanlarına çekmektir. Gerisi zaten onlar için yok hükmündedir.

Malum kurt zekâsına sahip medya patronları da bu medya aktörlerini kendi takımlarına transfer etmek peşindedir. Büyük patronların bu starlara niye bu kadar önem verdiğini ve ısrarla kendi tarafına neden transfer etmek istediğini düşük profilli takım ezik anlamaz, kafaları basmaz. Ha bire kıskançlık ve hasetle kendileri ile aynı cephede olan bu yıldız isimlere düşmanlık ederler.

İşte sevgili okurlarım ben yerli ve millî bir dava adamı olarak, milliyetçi ve muhafazakâr bir yazar olarak bu tabloya isyan ediyorum. Çünkü ben bu kokuşmuş Bab-ı Ali düzeninden farklı olarak yapılanmış çok güçlü bir yerli-millî medya istedim hep. Rabbimizin Nahl suresinin 126. ayetinde buyurduğu gibi düşmanın silahlarıyla silahlanmış, küffardan ürkmeyen ve galip gelmek için hareket eden bir inançla. Sayın okurlarım lütfen umutsuz olmayın, nasıl ki içimizdeki hainlere karşı Cumhurbaşkanımızın liderliğinde DEVLET’imiz çok güçlüyse, inşallah medyada da öyle olacağız.

Zaten bakın, dikkat edin milletimiz için canla başla çalışan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya da saldıran aynı karanlık medya çetesidir. Gecesini gündüzüne katarak bu ülke için çalışan Sayın Müsteşarımız Hakan Fidan’a saldıran da aynı suç örgütüdür. O örgütün başındaki adam da bellidir ve bu hain şahsın liderliğindeki sözde medya görünümlü suç örgütü 2018 yılında yaptıklarının bedelini hukuken ödeyecektir.

Cem Küçük'ün yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar