POLEMİK

Cem Küçük: Bizim başımıza gelse onlar zil takıp oynar ama...

Cem Küçük, Oğuz Güven'in aldığı cezanın fazla olduğunu belirterek Murat Sabuncu'nun da tutuklu olmaması gerektiğini yazdı.

Cem Küçük: Bizim başımıza gelse onlar zil takıp oynar ama...

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü yazısının bir bölümünü Cumhuriyet davası ve Oğuz Güven'e verilen cezaya ayırdı.

Cem Küçük, Cumhuriyet'in bir paçavradan ibaret olduğunu savunurken şerh koymayı da ihmal etmedi.

Küçük, "Cumhuriyet gazetesi Türkiye aleyhtarı her şeyi yapıyor. İnternetin başındaki Oğuz Güven de provokatif haberler yapan biri. Yine de ona verilen ceza fazla. Doğrusu bu iş bizim başımıza gelse onlar zil takıp oynar ama biz yine vicdanımızını sesini dinleyelim" dedi.

İşte Cem Küçük'ün bugünkü yazısından bir bölüm:

Oğuz Güven'e verilen ceza ve Murat Sabuncu

Cumhuriyet gazetesinin ne olduğu belli. Paçavradan başka bir şey değil. PKK ve FETÖ'yü kollayıcı yayınlar yapan bir gazete. Can Dündar alçağı firari, vakfın başındaki Akın Atalay tutuklu.

Cumhuriyet gazetesi Türkiye aleyhtarı her şeyi yapıyor. İnternetin başındaki Oğuz Güven de provokatif haberler yapan biri. Cumhuriyet'in Twitter sayfasından atılan "İlk FETÖ iddianamesini hazırlayan Başsavcı Mustafa Alper'i kamyon biçti" haberi bir rezalet. FETÖ'yle mücadeleyi gösteren anlayışları bu.

52 saniye sonra baskılar gelince bu tweet silindi. Oğuz Güven FETÖ propagandası yapmaktan 1 yıl 10 ay 15 gün ceza aldı. Ayrıca PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yapmaktan da 1 yıl 2 ay 17 gün ceza aldı.

Bizim başımıza gelse onlar zil takar oynar ama bu cezalar biraz fazla olmuş gibi. Biz gene vicdanımıza, aklımıza bakarak yorum yapalım. Elbette İstinaf, Yargıtay şayet hata varsa bunları düzeltecektir.

DEAŞ-PKK iş birliğini görmeyen, PKK-FETÖ uzantısı gibi hareket eden Cumhuriyet, umarım yayınlarına bundan sonra dikkat eder. Yoksa bu kafayla giderlerse, kendilerine çekidüzen vermezlerse işleri zor. Ayrıca Türk devleti, Erdoğan DEAŞ'a yardım etti yalanını kırk kere söyleyen Kadri Gürsel dışarıdayken Murat Sabuncu'nun da içeride olması pek adil gelmiyor bana. Umarım Sabuncu da yakında tahliye olur.

Cem Küçük'ün yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum