GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Cem Küçük

Star Gazetesi

Cem Küçük
Medyada son dönemde yaşanan Etyen Mahçupyan fırtınası henüz dinmiş değil.

Gülay Göktürk'ün Akşam'dan gönderilmesi üzerine gün yüzüne çıkan kriz ne aşamada?

Etyen Mahçupyan ile ilgili hem gazete köşelerinde hem de sosyal medyada birçok yorum yapıldı, yapılıyor.

Fakat Cem Küçük, bugün gözlerden kaçmaması gereken bir yazı kaleme aldı. Ethen Mahçupyan'la ilgili bu dikkat çeken yazısında Cem Küçük, Mahçupyan'ın arkasında duruyor. 

Cem Küçük daha önce de Serhat Albayrak'ın Etyen Mahçupyan'la bir araya geldiğini ve Mahçupyan'ın arkasında durduğunu yazmıştı. 

Bu konuyla ilgili kararlı tutumunu ve uyarılarını devam ettiren Cem Küçük, günün köşe yazarı oluyor. 

Cem Küçük'ün "7'li çete" diye bahsettiği kişilerin "Erdoğan'ı sattığı gibi Davutoğlu'nu da satabileceği" uyarısı yazının en dikkat çeken cümlelerinden. 

Cem Küçük'ün bugünkü yazısından Mahçupyan'la ilgili bölüm şöyle:

Yarın bir gün bunlar Başbakanımız Davutoğlu’nu da tıpkı Erdoğan’a yaptıkları gibi satar. Nitekim şimdiden Gül-Arınç kliği yönünde rotayı değiştirdiler. Oysa bu klik Başbakanımızdan “ Davutoğlu eski danışmanımdı. 
Siyasette benim sayemde var” diye aşağılayarak bahsetmekten sıkılmayan aklını yitirmiş bir kliktir. Başbakanımızın danışmanlarının bu gerçeği iyi değerlendirmesi gerekir. Şu an sadece Etyen Mahçupyan bu tabloyu doğru gören ve esaslı analiz eden aktördür. Bu konuda geçen cumartesi yayınlanan yazımı herkes ayrıntılara dikkat ederek okumalıdır. Değerli Başbakanımızdan esasında nefret edip başka çareleri kalmadığı için menfaat sebebiyle yanaşanlara tedbir alınmazsa bundan bizzat Başbakanımız zarar görecektir. 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 
ÇOK OKUNANLAR