DİZİ DÜNYASI

Çarpışma dizisinde Cansız kim Kadir'in babası mı? Bomba Şener Şen iddiası

Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Çarpışma dizisi 11. son bölümüyle nefes kesti. Peki Çarpışma'da Cansız kim? Ortaya atılan iddia ise bomba!

Çarpışma dizisinde Cansız kim Kadir'in babası mı? Bomba Şener Şen iddiası

11. bölümünde nefes kesen, Show TV'nin  iddialı ve yüksek bütçeli dizileri arasında gösterilen Çarpışma dizisi hakkında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Eşini ve kızını kaybettiği saldırıyı kimin planladığını öğrenen Kadir Cansız'ın peşine düştü. 

Çarpışma'da hücre evine giren Kadir herkesi etkisiz hale getirdikten sonra kalan son adama, eşini ve kızını kaybettiği saldırıyı kimin planladığını soruyor. Kadir adamdan 'Cansız' ismini alınca yeni düşmanının peşine düşüyor. Veli ise Cansız'la buluşuyor. Veli'nin 'Gel bakalım Kadir'in sevgili babası Cansız' demesi dikkat çekiyor. Peki Çarpışma'da Cansız kim? Cansız Kadir'in babası mı?

şener şen

Cansız karakterini canlandıracak olan isimle ilgili ortaya atılan iddia ise dizinin takipçilerini daha fazla heyecanlandırdı. Çarpışma dizisinde Cansız karakterinin Şener Şen olduğu ve Sarıyer'deki çekimlerde görüldüğü söylentisi sosyal medyada yayılınca büyük merak uyandırdı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar