TV HABER

Canlı yayında çileden çıkaran itiraf

Beyaz TV'deki Hayatta Her Şey Var programında sunucu Nur Viral, kocasının kendisini kız kardeşiyle aldattığını itiraf eden kadının bu sözleri karşısında çileden çıkarak 'kocanda şeref eksikliği var' dedi.

Canlı yayında çileden çıkaran itiraf

Beyaz TV'deki 'Hayatta Her Şey Var' programına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kadın, kocasının kendisini kız kardeşiyle aldattığını söyleyince sunucu Nur Viral çileden çıktı. Viral, 23 yıllık evli olan kadının dehşete düşüren hikayesini dinleyince 'kocanda şeref eksikliği var' diyerek tepki gösterdi.

İletişim uzmanı Canten Kaya'nın da konuk olduğu programda kadın izleyici, aldatıldığını bir komşusunun "Kız kardeşin ve kocan seni ayakta uyutuyor. Haberin yok" sözleriyle öğrendiğini dile getirdi. Bu durumu kocasına sorduğunda ise 'Yaptım ne yapacaksın?' diye cevap aldığını belirtti.

Kız kardeşinden nefret ettiğini belirten kadın izleyici, "Her erkek aldatır ama kız kardeşi olunca insan hiç kaldıramıyor. Kendimi o kadar küçük görüyorum ki. Ben de ne eksik var da kocam kardeşimle böyle bir ilişki yaşadı diye soruyorum" dedi. Bu sözleri duyan Nur Viral çileden çıktı.

Ünlü sunucu, "Sen de bir eksik yok. Kocanda şeref eksikliği var” diye konuştu. Viral ardından 21 yaşındaki kızı olduğunu öğrendiği kadına, kocasından boşanmasını ve kızına psikolojik destek vermesini tavsiye etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar