MEDYA KÖŞESİ

Canlı yayında görülmemiş pişti!

STV Haber ekranları hayli ilginç bir canlı yayına sahne oldu. Sunucu ve konuğun adları ve soyadları aynı olunca izleyenler olan biteni anlamakta zorlandı...

Canlı yayında görülmemiş pişti!
GAZETECİLER.COM
Samanyolu Haber ekranların ilginç bir canlı yayına sahne oldu. Programın konuğu ve sunucusu aynı isim ve soy isime sahip olunca izleyenlerin kafası karıştı.

"Barışı Beklerken" teziyle dikkatleri üstünde toplayan York Üniversitesi doktora öğrencisi Burcu Şentürk, "Öğle Arası" programına konuk oldu. Ama programın sunucusunun adı da Burcu Şentürk olunca ortaya işte bu ilginç görüntü çıktı.

Deneme
15 PKK'LI 15 ASKER AİLESİYLE GÖRÜŞTÜ

"Kürt sorunu"nda Türk - Kürt ailelerin birbirlerinin acılarını tanıyarak çözüme ulaşılabileceğini savunan Şentürk, bu noktada 'anne'leri dinlemenin önemli olduğunu söyledi. Görüştüğü ailelerin birbirlerini düşman olarak görmediklerinin altını çizen Şentürk, "Ailelerin sadece kafası karışık, çünkü ortada kardeşin kardeşi öldürdüğü bir durum var" diyor.

Burcu Şentürk 15 asker, 15 de PKK'lı ailesiyle görüşerek hazırlamış olduğu tezi TBMM İnsan Hakları Komisyonu'na sundu. Tezinin komisyonda ilgiyle karşılandığını belirten Şentürk, bu tür çalışmaların sürece katkı sağlayacağı görüşünde...


ÇOK OKUNANLAR