GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Canan Yıldırım

Star Ana Haber

Canan Yıldırım

İstanbul'da taksicilerin en çok, trafik yoğunluğunu gördüğünde araçtan inen, bozuk parası olmayan, trafik kurallarının ihlalini isteyen ve aşırı alkollü müşteriler ile araçlarında öpüşen çiftlerden şikayet ettikleri ortaya çıktı.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) ileİstanbul Psikoloji Okulu işbirliğiyle düzenlenen ve Haliç Üniversitesi Psikoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sevda Bıkmaz ve Prof. Dr. Arşaluys Kayır tarafından verilen psikoloji eğitimlerinde taksiciler şikayetlerini dile getirdi.

Star Ana Haber'de ise bu haber gazetecilik kurallarının nasıl işlemesi gerektiğine bir örnek oluşturacak şekilde verildi. Habere dair ayrıntıları gün boyunca internetten, radyodan ve diğer televizyon kanallarından öğrenen okura haberin bir başka boyutu anlatılarak çarpıcı bir "özel haber"e imza atılmış oldu.

Bir önceki gün yayımlanan Paramparça dizisinden alınan sahneler ile güçlendirilen haberde, söz konusu araştırmanın öteki boyutuna bakıldı: "Müşterilere hangi taksici tipinden rahatsızsınız" diye soruldu. 

Canan Yıldırım'ın özel haberi taksicilerin dertleri kadar taksi müşterilerinin de dertlerini gözler önüne serdi. Yıldırım da bu özel haberiyle günün muhabiri oldu.

İşte o haber:

ÇOK OKUNANLAR