GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Can Ertuna

NTV

Can Ertuna
HDP'nin seçim bildirgesinin açıklanmasının ardından HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'i canlı yayına konuk eden Can Ertuna, hem Önder'in "hazır canlı yayındayken" diyerek yaptığı korsan açıklamaları idare etmekteki başarısı ile günün televizyoncusu oldu.

Önder canlı yayında NTV için  "Hazır NTV'yi yakamışken, NTV biraz fazlaca iktidarın kapsamı alanına girdi. Hazırda canlı yayınken korsan bir şey söyleyeyim.  (...) Burdan ana akım medyaya sesleniyorum siz yanlı yayın yaptığınızda Gezi direnişinde ne hale geldi halkın tepkisi gördünüz. İtibarınız kalmadı. Para yere girsin. Parayı bulmuşsunuz zaten bulcağınız kadar. Biraz itibara çalışın. İnsan onuruna çalışın." diye konuştu.

Sırrı Süreyya Önder'in "emekçileri tenzih ederek söylüyorum" sözlerine Can Ertuna, "bir emekçi olarak bir ayrıntıyı paylaşayım, bildiğim kadarıyla o soru cevap kısmında kurumumuzun bir temsilcisi yoktu" yorumunu yaparak yanıt verdi.

Ertuna, hem Önder'in açıklamalarını tepki göstermeden dinlemesi hem de sonrasında polemiğe girmeden çalışıtığı kurumu koruyan bir açıklama yapması ile günün televizyoncusu olmayı haketti.


Sırrı Süreyya Önder NTV canlı yayınında NTV'ye çaktı
ÇOK OKUNANLAR