REKLAM

Böyle olur Takvim'in reklam filmi!

Reklamların bir diğer özelliği de CNN International'in sunucusu Amanpour ve Hürriyet'in yazarı Ayşe Arman'ın benzerlerinin de reklamda rol alması oldu.

Böyle olur Takvim'in reklam filmi!
GAZETECİLER.COM - Gezi Parkı eylemleri ve ardından tüm Türkiye'de yaşanan olaylar sırasında yaptığı yayınlarla kendinden söz ettiren Takvim gazetesi, çok konuşulacak bir dizi reklam filmine de imza attı.

Gezi Olayları ardından bir ay önce ziyaret ettiği ve övgüler düzdüğü CNN International sunucusu Christiane Amanpour ile sahte bir röportaj yapan, ardından Gezi Parkındaki ağaçlar ile röportajlar yapan Takvim haber müdürü Mevlüt Yüksel'in görüntülerinin de kullanıldığı reklamlarda slogan "Bildiğimi Okutan Gazete" oldu.

Reklamların bir diğer özelliği de  CNN International'in sunucusu Amanpour ve Hürriyet'in yazarı Ayşe Arman'ın benzerlerinin de reklamda rol alması oldu. 

Takvim'in "Oyuna getirenleri oyuna getiren gazete", "Vatanı seveni öven, satanı üzen gazete", "Namerde gider,merde siper olan gazetede, "Haklının yanında olan, haksıza posta koyan gazete","Bildiğini okutan gazete" sloganları ile hazırladığı reklamlar televizyonlarda yayınlanmaya başlandı.

TAKVİM AMANPOUR'U İLE SAHTE RÖPORTAJ YAPMIŞTI

Takvim, Gezi Parkı eylemleri sırasında, Türkiye'den canlı yayın yapan ve hükümet yetkilileri tarafından olayları büyütmekle suçlanan CNN International'in dünyaca tanımış sunucusu Christiane Amanpour ile sahte bir röportaj yapmıştı. İşin ilginç yanı röportajda imzası olan Haber Müdürü Mevlüt Yüksel'in iki ay kadar önce ABD'de CNN International stüdyolarını ziyaret edip, "burada çalışmak istiyorum" diyen tweetler atmasıydı. Mevlüt Yüksel sahte röportajla yetinmemiş CNN International ve Christiane Amanpour hakında savcılığa suç duyurusunda da bulunmuştu.

AYŞE ARMAN'IN POLİS RÖPORTAJINI MESELE ETTİ

Takvim'in hışına uğrayan bir başka ünlü isim ise Hürriyet yazarı Ayşe Arman olmuştu. Arman, Gezi olaylarının bitmesinin ardından Kelebek ekinde bazı Çevik Kuvvet polisleri ile konuşmuş, "Canavarlaştırıldık, insanlıktan çıkarıldık" sözlerini manşete taşımıştı. 

Takvim ise, Taksim Meydanı'nda nöbet tutan gerçek Çevik Kuvvet polisleri ile röportaj yapmış, görüşmeyi "Röportaş" manşeti ile duyurmuştu.

ÇOK OKUNANLAR