POLEMİK

"Burcu Güneş Jüri üyesi olarak verdiği sözleri tutmadı"

Scorp'ta söylediği şarkılarla dikkat çeken Ulviye Koçak, bir radyoda düzenlenen ve jüri koltuğunda Burcu Güneş'in oturduğu yarışmada birinci olmuştu. Burcu Güneş'i topa tuttu.

"Burcu Güneş Jüri üyesi olarak verdiği sözleri tutmadı"

Scorp'ta söylediği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken ve Eylül ayında ‘Allah Aşkına Yapma’ isimli single çıkaran Ulviye Koçak, ünlü sanatçı Burcu Güneş'i "verdiği sözleri tutmadı" diye suçladı.

‘VERDİĞİ SÖZLERİN HİÇBİRİNİ TUTMADI’

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş'in jüri üyesi olduğu bir radyo programında düzenlenen şarkı yarışmasında birinci olan Koçak; Burcu Güneş'in kendisine verdiği sözlerin hiçbirini tutmadığını söyledi.

 ‘BURCU GÜNEŞ HAYALLERİMLE OYNADI!’

Burcu Güneş'le randevulaşıp 3 defa İstanbul'a geldiğini belirten Koçak, 'Bu işlere yeni başlayan biri olarak heyecanla, kendisinin bana verdiği sözlere güvenerek, Burcu Güneş'le görüşmek için 3 defa İzmir'den İstanbul'a geldim. Bekledim, verdiği randevuların hiçbirine de gelmedi. Evet, o dönemler hayallerimle oynadı.' dedi.

'İZMİR'DEN ÜÇ KERE RANDEVUYA ÇAĞIRDI ÜÇÜNE DE GELMEDİ!'

Sözlerine, Güneş'e sitemlerini ileterek devam eden Koçak, 'İnsanlar tutamayacakları sözler vermemeli. Kimin ne zorluklarla İstanbul’a görüşmeye geldiğini bilmediği için dünya ona dünya çok güzel. Ama ben yılmadım! Yine hayallerimin işini yapıyorum, yine sahnelerdeyim. Kimseye ihtiyacım yok.' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar