GÜNDEM

Burak Özçivit - Fahriye Evcen çiftine bebekleri için 1 milyon dolar önerdiler

Arap dünyasında hatırı sayılır bit hayra kitlesine sahip olan Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftine Dubaili bir dergi bebeklerinin ilk fotoğrafının yayınlamak için bir servet önerdi...

Burak Özçivit - Fahriye Evcen çiftine bebekleri için 1 milyon dolar önerdiler

FAHRİYE Evcen ile Burak Özçivit çifti bebeklerini kucaklarına almak için haftaları saymaya devam ederken onlarla birlikte hafta sayan başkaları da var.

Özellile Burak Özçivit'in büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu Arap ülkelerinin medyası da genç çiftin bebeklerine kilitlenmiş durumdu. Arap medyası arasındaki Burak ÖZçivit rekabeti o kadar kızışmış ki, doğacak bebeklerinin fotoğrafını ilk yayınlamak için Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftine 1 milyon dolar teklif eden bile çıkmış.

fahriye evcen

Yaklaşık 5 aylık hamile olan Fahriye Evcen ile eşi Burak ÖZçivit şu sıralarda Fahriye Evcen'in Almanya'da yaşayan ailesinin yanında dinleniyor. Fahriye Evcen, yavaş yavaş belirginleşen karnını gösteren fotoğraflar paylaşmayı sürdürüyor.

Arap ülkelerinde geniş hayran kitlesine sahip olan ünlü çift için Dubaili firmalar reklam yarışına girdi. Birçok marka, ikiliyi reklamlarında oynatmak için kesenin ağzını açtı. Hatta Arap ülkelerinde çok satan bir dergnin, ikilinin bebeklerinin ilk fotoğrafını yayınlamak için çifte 1 milyon dolar teklif ettiği belirtildi.

Ayrıca çiftin, geçen haftalarda 120 bin lira vererek çocuk odası aldıkları öğrenildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar