TV HABER

Burada Laf Çok programında duygusal anlar!

CNN Türk'te yayınlanan Burada Laf Çok programında duygusal dakikalar yaşandı.

Burada Laf Çok programında duygusal anlar!
GAZETECİLER.COM-Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok'ta, Gazeteci-Yazar Esra Kazancıbaşı Öztekin'in kocası Oyuncu Rasim Öztekin, canlı yayına bağlanarak karsının hayatını nasıl kurtardığını anlattı.

Rasim Öztekin, eşi Esra hanım'ın hayatını kurtardığını, onun kurtadığı ilk kişi benim dedi. Öztekin'in bu açıklamaları karısı Esra hanımı dugulandırdı.

ESRA GİBİ BİR HATUN HER EVE LAZIM

İşte Rasim Öztekin'in programdaki konuşması:

"Esra olmasaydı ben bugün yaşamıyor olabilirdim. Çünkü gerçekten beni anlamsız yere bir ameliyata alıyorlardı. Esra bütün bilgileri alıp çok güvendiği doktorlara gösterdi. Doktorlar dedi ki ya ne ameliyatı şuan sünnet bile dahi olamaz kalp buna dayanamaz dedi. Eğer Esra olmasaydı ben o amaliyata girecektim seçilmiş koyun olarak ve şuanda da yaşamda da olmuyor olmayabilirdim. Onun için ilk kurtardığı kişi benim bire bir şahidim ben buna. Onun için Esra gibi bir hatun her eve lazım.

Bomaba gibiyim Esra sürekli pozitif düşünceler falan devamlı evde bir karış havada yürüyoruz. Hatta bundan yıllar önce Esra ile daha yeni yeni birlikteyiz. Beni aldı böyle doğal terapi yapılan bir fuara götürdü. Ben de oturdum Maslak'taki ormanda yapılıyor. Orada işte biraz önce Derya'nın programı amcalar ağabeyler vardı.  Riitimle bir şeyler yapılıyordu ben orada hemen bir kafeye sığındım. Kafeye oturduk Esra ben bir gidip bakayım dedi. Esra koşturarak oraya gitti. Koca koca insanlar zıplıyorlar ellerini vuruyorlar. Çöküyorlar kalkıyorlar yedi yaşında çocuklar var. Yani onlar bir ayaklansa bütün İstanbul'u basabilirler çok tehlikeliler. Sonra 10-15 dakika sonra Esra geldi. Tüm dikkatimle yüzüne baktım yani nasıl tepki verecek diye. Ya muhteşem bir zevk dediği anda benim orada olmamam lazım hemen kaçarım. Döndü bana ya çok saçma abuk subuk bir şeymiş dedi ben de rahatladım."

ÇOK OKUNANLAR