GÜNDEM

Bülent Serttaş'tan ağabeyine suç duyurusu!

Türkücü Bülent Serttaş, kendisini ölümle tehdit eden ağabeyi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunarak önleyici koruma kararı verilmesi talep etti.

Bülent Serttaş'tan ağabeyine suç duyurusu!

Kardeşi Bülent Serttaş ile ilgili geçen ocak ayında açıklamalarda bulunan Ahmet Serttaş dün de, katıldığı canlı yayında konuştu.

Yayında, Bülent Serttaş'ın kendisine verdiği sözleri yerine getirmediğini öne süren Ahmet Serttaş şunları söyledi: “Bülent sana sesleniyorum. Çocuklarımın rızkını sana yedirdim. Bana olan vaatlerini yerine getirmezsen, bomba burada saklı.

Ben bu yayına yine çıkarım. O zaman yer yerinden oynar. Selvi (Bülent Serttaş'ın eşi) sana da söylüyorum. Dikkat et. Bak dikkat et bomba burada duruyor. Benim parada pulda gözüm yok. Bana araba ve ev alacaktı. Lokanta açacaktı. Sana sesleniyorum Bülent; vaatlerini yerine getir. Yoksa ben bu ekrana yine çıkarım" dedi.

10 YILDIR GÖRÜŞMÜYORLAR

Bülent Serttaş'ın avukatı Fatih Savaş'ın imzasını taşıyan 21 Mart tarihli savcılık dilekçesinde, iki kardeşin 10 yıldır görüşmedikleri belirtildi.

Savcılık dilekçesinde "Müvekkil ve ailesi hakkında gerçek dışı itham ve hakaretlerde bulunuldu. Müvekkilin ailesi ve çocukları açısından korunması zorunlu olan bu değerler hakkında acil ve etkin önlemlerin alınması zorunlu" denildi.

Önleyici koruma kararı talep edilen dilekçede, Ahmet Serttaş hakkında "Sesli ileti ile hakaret', 'Tehdit' ve 'şantaj' suçlarından dava açılması talep edildi

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar