GÜNDEM

Bülent Ersoy varisini açıkladı: "Ben gözümü kaparsam..."

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, önceki akşam Ankara Jolly Joker'de sahneye çıktı.

Bülent Ersoy varisini açıkladı: "Ben gözümü kaparsam..."

Divayı izlemek isteyen Ankaralılar, mekanı kapasitesinin çok üzerinde doldurdular, gördüğü ilgiden çok memnun olan Bülent Ersoy, konserinin ilerleyen dakikalarında sahneye kendisini izlemeye gelen Gökhan Sezen'i davet etti.

"BEN GÖZÜMÜ KAPARSAM BİRİ BENDEN KALACAK DİYE MUTLUYUM"

Diva, Türk Sanat Müziğinin genç nesilde sevilen ve başarılı ismi Gökhan Sezen'i yanına, sahnede davet ederken: "Çok değerli bir ses. bunu her zaman söylüyorum. Ben gözümü kaparsam biri benden kalacak diye mutluyum. Çok başka türlü bir icra, çok kıymetli, çok değerli arkadaşım, çocuğum, nasıl kabul ediyorsa etsin, sizlerin de sevdiğiniz Gökhan Sezen" cümlelerini kullandı.

Sözlerine espriyle devam eden Bülent Ersoy, "Ama tabii daha ölmek istemiyorum. Belki de onu öldürürüm. Allahım nerden yolladı bunu başıma benim?" deyince, salon kahkahaya boğuldu. Sahneye gelen Gökhan Sezen'de Diva'nın önünde eğilerek selamını verip saygısını gösterdi ve elini öptü, ardından da seyirciyi selamladı.

KIYAFETİYLE MEKANA UYUM SAĞLADI

Bülent Ersoy, Gülşah Saraçoğlu'nun hazırladığı Versace kumaştan hazırlanan etek ve t-shirtünü tamamlayan kırmızı deri ceketiyle, mekanın pop tarzına da uyum sağladı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar