TV HABER

Buket Aydın'dan itiraf

CNN Türk ekranlarına gelen 40 isimli programında sorduğu cesur sorularla her hafta olay yaratan Buket Aydın, katıldığı canlı yayında kendisini en çok zorlayan isimleri açıkladı.

Buket Aydın'dan itiraf

Kanal D Haber'in sunucusu Buket Aydın, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Aydın, Muharrem İnce hakkında da şaşırtan bir itirafta bulundu.

"PROGRAMDA BİRİ TEPKİ VERECEK DİYE KORKUYORUM"

CNN Türk ekranlarında '40' programını sunan Buket Aydın, katıldığı magazin programında sunucunun 'Programda ünlülerle çok yakın oturuyorsun. Bazen kızdıracak sorular soruyorsun bir şey olmuyor mu?' sorusunun üzere şunları söyledi:

"Korkuyorum ben bazen. Birisi bir gün bir tepki verecek diye gerçekten korkuyorum. Mesela ben Erkan Petekkaya'ya 'Alkolik misiniz?' dedim. Canan Karatay'a 'Obez miydiniz?' dedim ve daha neler var. Bir gün kafama bardak gelecek bekliyorum."

"MUHARREM İNCE BENİ KAVGANIN İÇİNE ÇEKMEYE ÇALIŞTI"

'Seni en çok zorlayan kim oldu?' sorusunun üzerine bir itirafta bulunan sunucu, sözlerine şöyle devam etti: "Benim için en zor yayınlar biri Canan Karatay'dı. Beni biraz zorlamıştı. Acun Ilıcalı bizim ilk yayınlarımızdan bir tanesiydi orada birlikte acemiliğimizi attık. Muharrem İnce yine zor yayınlardan bir tanesiydi. Çünkü devamlı bana karşı soru sorarak beni bir kavganın içerisine çekmeye çalıştı. 40'ın formatı bu değil. Oda benim için zor ama güzel yayınlardan biriydi."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar