KİTAPLIK

Bu yalnızlık bana fazla bölüşelim mi?

"Hanfendi Bi Bakar Mısınız?" adlı kitabıyla kendisine geniş bir okur kitlesi edinen yazar Murat Tavlı'nın "Bu yalnızlık bana fazla bölüşelim mi?" adlı yeni romanı, kitabevi raflarındaki yerini aldı.

Bu yalnızlık bana fazla bölüşelim mi?
"Hanfendi Bi Bakar Mısınız?" adlı kitabıyla kendisine geniş bir okur kitlesi edinen oyuncu ve yazar Murat Tavlı'nın "Bu yalnızlık bana fazla bölüşelim mi?" adlı yeni romanı, kitabevi raflarındaki yerini aldı.

Destek Yayınları tarafından piyasaya çıkartılan roman, sürprizlerle dolu nefes kesici öyküsüyle olduğu kadar romantik dili ve akıcı kurgusuyla da son zamanların iddialı yapıtlardan biri...

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Zeki Vardar'ın aşk, intikam ve ihtirasla dolu hayatında deneyimlediği çöküşleri ve yeniden dirilişleri, tansiyonu hiç düşmeyen sürükleyici bir öykü içinde, ustalıklı bir kurguyla anlatan yazar Murat Tavlı, artistik ve deha dolu anlatımıyla da edebiyat dünyasında fark yaratıyor.

Arka Kapak:

Yaşamak diyorum... Ne kadar değerli değil mi? Uyandığım her yeni günden alacaklıyım çünkü ben her borcumu kolayca içime çekip bir türlü geri veremediğim nefesimle ödüyorum. Bazı günler lime lime eksiliyor, yeni bir yaprak daha düşürüyorum gövdemden. Neye uyanacağını bilememek öyle zor ki... Haksızlık mı yoksa kader mi? Tek bildiğim her geçen gün biraz daha eksiliyorum. Şimdilerde yaşayarak, görerek, insanlığıma insanlık katan her değerimi sorgulayarak yaşadığım ve bir türlü geriye saramadığım günlerimi yaşıyorum. Demem o ki yaşarken kötüleşiyorum, ciddileşiyorum ve hissizleşiyorum. Kendime yabancılaşmama sebep olan kim varsa söyleyin onlara hakkımı helal etmiyorum! Yine de eyvallah ama ben en çok da beni özlüyorum...Murat Tavlı'nın eşsiz kaleminden, gerçek anlamıyla "Bir solukta bitirdim!" diyeceğiniz büyülü bir roman...

Murat Tavlı kimdir?

Bahçeşehir Üniversitesi İşletme ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümlerinden mezundur. E.S.E.K Tiyatrosu ile profesyonel oldu. Müjdat Gezen Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatrosu ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev aldı. Bir çok büyük firmanın reklam kampanyalarında reklam yüzü oldu. Aşksın Sen, Nerede O Yeminler, Yahşi Cazibe, Farklı Desenler, Hıyanet Sarmalı, Yeşil Deniz adlı dizilerde rol aldı. En iyi erkek oyuncu dalında iki tane ödülü var. Hala aktif olarak profesyonel oyunculuk ve eğitmenlik hayatına devam etmektedir.

Oyunculuğunun yanı sıra kendisine ait bir adet uzun metraj sinema filmi senaryosu var. E.S.E.K tiyatrosuyla birlikte "Ne Münasebet" adlı ödüllü oyunun da yazarlarından.

İlk kitabı olan, "Hanfendi Bi Bakar Mısınız? Anlatacaklarım Var" 2014 yılı Kasım ayında okurları ile buluşmuştur.

Destek Yayınları/Edebiyat/264 syf./18 TL

ÇOK OKUNANLAR