REKLAM

Bu uyum herkesi şaşırttı!

Bu toprakların şarabı Buzbağ ile bu toprakların yemekleri aynı sofrada buluştu. Ankara ve Adana’da başlayan Efsane Gurmelerini Arıyor, İstanbul ve İzmir’de gerçekleşecek. Başvurular devam ediyor!

Bu uyum herkesi şaşırttı!

En eski Öküzgözü ve Boğazkere kupajı, Anadolu’nun efsane şarabı Buzbağ tarafından düzenlenen “Efsane Gurmelerini Arıyor” lezzet yarışması başladı. Ankara ve Adana etapları ardından yarışma İstanbul ve İzmir’de devam ediyor.

 

Facebook ve internet sitesi üzerinden yapılan başvurulardan sonra ön değerlendirmeye göre her şehirden 20 kişi bir misafiri ile birlikte yemek ziyafetine davet edilecek. Anadolu’nun yöresel yemekleri eşliğinde Buzbağ şarapları tadılarak uyumları keşfedilecek. Sonraki aşamada ise katılımcılar bu deneyimlerini bir yazı ile paylaşarak yarışmaya gerçek anlamda başvurmuş olacaklar. Jüri değerlendirmesine göre yemekleri en iyi anlatan yazıların sahipleri, Buzbağ şaraplarının doğduğu topraklara, Eylül ayı içinde çift kişilik Elazığ Bağ Bozumu gezisi kazanacak.

 

 

İstanbul için 6 Haziran ve İzmir için 26 Haziran 2011 tarihlerine kadar, ve sayfalarından başvurularınızı yapabilirsiniz.

 

 Advertorial

ÇOK OKUNANLAR