REKLAM

Bu reklama tepki yağıyor...

Sakarya'da uyanık bir inşaat firması, 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in ismini satışa çıkardığı siteye verdi. Hem aile hem sosyal medyadan tepki yağdı...

Bu reklama tepki yağıyor...

Sakarya'da faaliyet gösteren bir inşaat firması, satışa çıkardığı konut projesinin rağbet görmesi için Türkiye'nin en yeni acılarından birini kullanmaya kalkınca büyük tepki gördü.

BH Huzur İnşaat isimli firma, yaptığı siteye 15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinde büyük payı olan şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ismini verdi.

Ardından da sosyal medya aracılığıyla reklam yapmaya başladı.

BH Huzur İnşaat'ın twiti bir anda eleştiri bombardımanına tutuldu.

Acılardan rant sağlamaya çalışmakla suçlanan BH Huzur İnşaat, sosyal medya hesabından o reklamı kaldırmak zorunda kaldı.

AİLESİ VALİLİĞE BAŞVURDU: İSMİNİ KULLANMASINLAR

Şehit Ömer Halisdemir'in ailesi, Niğde Valiliği'ne verdiği dilekçede oğullarının adını kullananlara dava açacakları belirtti.

Konu ile ilgili Niğde Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir'in ailesi tarafından Valiliğimize verilen dilekçede; Şehidimiz Ömer Halisdemir'in isminin ve resminin hiçbir şekilde filmlerde, reklamlarda, kâr amacı taşıyan şirket ve işletmelerde, vakıf, dernek ve sivil toplum örgütleri tarafından kullanılmasına kesinlikle muvafakat vermedikleri ve aksi davranışta bulunanlar hakkında yasal yollara başvurulacağı belirtilmiştir" denildi.

İŞTE TEPKİ ÇEKEN O REKLAM:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar