GÜNDEM

Bu programda kesin kavga çıkar!

Beyaz TV'nin Faruk Mangırcı'nın moderatörlüğündeki Yüksek Gerilim programına katılan yeni isimler gerilimi çok yükseltecek!

Bu programda kesin kavga çıkar!

GAZETECİLER.COM - Beyaz TV'nin ilgiyle izlenen programlarından birinin hem günü hem de tartışmacı kadrosu değişti. Can alıcı konuları sıra dışı, gerilimli bir tartışma ile masaya yatıran Yüksek Gerilim programına bir süredir tartışmaları ile renk katan Serdar Arseven ve Prof. Dr. Özcan Yeniçeri'ye şimdi gerilimi daha da yükseltecek iki isim katılıyor.

Faruk Mangırcı'nın moderatörlüğündeki programa, bir süre önce CHP'deki görevinden alındıktan sonra yönetime getirdiği eleştiriler yüzünden Cumhuriyet gazetesinden kovulan Mehmet Faraç ve Fikri Akyüz artık cumartesi günleri yayınlanacak olan programa dahil oldular.

GERİLİM DAHA DA FAZLA YÜKSELECEK

Bu kadro ile programın geriliminin gerçekten yükseleceği ortada. Çünkü Yeni Akit gazetesi Ankara Temsilcisi Serdar Arseven ile Mehmet Faraç'ın 32. gün programının yarım kalmasına neden olan kavgaları hala akıllarda.

FARAÇ İLER ARSEVEN'İN UNUTULMAZ KAVGASI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr.Türkan Saylan'ın ölümü öncesinde ve sonrasında yaşanan tartışmaları ve Vakit Gazetesi'nin "Türkan Saylan'ın Ergenekon propagandası için öldürülmüş olabileceği" yönündeki iddialarını tartışmak için programa konuk edilen Cumhuriyet ve Vakit gazeteleri yazarlarının tartışmasında tansiyon bir anda yükselmişti.

Karşılıklı suçlamalarla giderek kavgaya dönüşen tartışma reklam arasında da sürmüş, Faraç ve Arseven ceketlerini çıkartmış; reklam arasında Faraç'ın Arseven'e bardak fırlattığı ileri sürülmüştü.

32. GÜN İLK DEFA YARIM KALMIŞTI

32. Gün Genel Yayın Yönetmeni Rdıvan Akar'ın müdahalelerine tartışma sürünce Akar, izleyiciden özür dileyerek programı kapatmıştı.  Böylece daha önce aynı stüdyoda defalarca en yan yana gelmez denilen isimleri ağırlayan 32. Gün tarihinde ilk kez yarıda kalmıştı...

İŞTE FARAÇ İLE ARSEVEN'İN BELLEKLERDEN SİLİNMEYEN KAVGASI

ÇOK OKUNANLAR