KİTAPLIK

Bu Kılıçdaroğlu kitabı çok tartışılacak!

Kılıçdaroğlu ile nehir söyleşi tarzında hazırlanan bu kitap içeriği yüzünden değil hazırlayan isim yüzünden çok tartışılacak gibi.

Bu Kılıçdaroğlu kitabı çok tartışılacak!
GAZETECİLER.COM (ÖZEL)  Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan Nehir Söyleşi kitabı Türkiye'ye Sözüm Var haziran ayı başında kitapçıların raflarında olacak. Literatür Yayıncılık tarafından basılan ve seçimlerden önce okuyucu ile buluşacak olan kitabı hazırlayan isim ise 44 yıllık gazeteci Oktay Ekşi'den başkası değil.

36 YILLLIK BAŞ YAZARLIK'TAN İSTİFA ETMİŞTİ

Hürriyet'in 36 yıllık başyazarı, 44 yıllık gazeteci Oktay Ekşi köşesinde yazdığı ve AK Parti'li bakanları eleştirirken sarfettiği "analarını bile satan zihniyet" cümlesi yüzünden hem gazetesinden hem de başında bulunduğu Basın Konseyi'nden istifa etmişti.

Ekşi'nin istifası ertesinde CHP'ye katılması ve 12 Haziran seçimleri öncesinde de milletvekili adayı olması medya kulislerinde de sık sık gündeme gelmiş ve zaman zaman da eleştirilmişti.

SEÇİLİRSE MECLİSİN İLK OTURUMUNU O YÖNETECEK

Seçilmesi durumunda en yaşlı üye sıfatıyla TBMM'nin açılış töreninde başkanlık koltuğuna da oturacak olan Oktay Ekşi şimdi de farklı bir boyut ile gündeme gelecek gibi.

KILIÇDAROĞLU: 'TÜRKİYE'YE SÖZÜM VAR'

Tanıtım bülteninde kitap hakkında şunlar yazılmış:

2011 Haziran seçimlerine günler kala, bütün ülkede umut ve merak içinde bir bekleyiş var. Tüm parti liderleri farklı platformlarda görüş ve düşüncelerini halkla paylaşıyor.

Bu kitapta, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni CHP'nin siyasi vizyonu ve Türkiye'deki belli başlı sorunlar hakkındaki çözüm önerilerini deneyimli gazeteci Oktay Ekşi'nin kendisiyle gerçekleştirdiği nehir söyleşide okuyucuyla paylaşıyor.

Söyleşi boyunca Kemal Kılıçdaroğlu, özgürlükçü demokrasi anlayışından, kentlerimizin sorunlarına, kamu hizmetlerinin nasıl olması gerektiğinden katılımcı barış ve demokrasi dış politika anlayışına kadar ülkeyi doğrudan ilgilendiren birçok konuda düşüncelerini anlatıyor.

ÇOK OKUNANLAR