DİZİ DÜNYASI

Bu akşam iki yeni dizi izleyiciyle buluşuyor

Kara Para Aşk ve Ankara'nın Dikmeni dizileri bu akşam izleyici ile buluşuyor.

Bu akşam iki yeni dizi izleyiciyle buluşuyor

Kanal D'nin başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Burak Kut, Gözde Kansu, Nurseli İdiz'in paylaştığı yapımını Tükenmez Kalem, yapımcılığını Gani Müjde'nin yaptığı 'Ankara'nın Dikmeni' adlı komedi dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Dizinin ilk bölümünün özeti şu şekilde:

Dikmen, Ankara’da düğünlerde ve pavyonlarda çalan, saf ve temiz bir türkücüdür. Bir dolandırıcı tarafından ünlü olacağına inandırılıp, varını yoğunu satar ve elinde sazıyla İstanbul’a gelir. Dikmen’in, İstanbul’da babaannesinden miras kalan bir de evi vardır. Senelerdir bu evde oturan kuzeni Latif ve karısı Tilbe için Dikmen’in gelişiyle zor zamanlar başlayacaktır. Dikmen, İstanbul’a geldiğinde karşılaştığı asker arkadaşı Zirek’ten çok yardım görecektir. Dikmen gelişi sadece Tilbe ve Latif’i değil, evin küçük oğlu Sonat ve evin yardımcısı Tahliye’yi de etkileyecektir. Sonat için eğlenceli, Tahliye içinse rüyalarının beyaz atlı prensi olacaktır. Dikmen’i etkileyecek olan ise, komşu kızı güzeller güzeli Beste’dir.

Bu akşam ekran yolculuğuna başlayacak bir diğer dizi de atv'nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Kara Para Aşk' olacak. Başrollerinde Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, Erkan Can gibi isimlerin yer alacağı dizi bir cinayetle yolları kesişen 2 kişinin hikayesini anlatacak
ÇOK OKUNANLAR