GÜNDEM

Boşanma sonuçlandı, aşkını kabul etti!

10 yıl önce Miss Turkey'de ikinci olarak adını duyuran, şimdilerde şarkıcılık yapan Kübra Hera Aslan, katıldığı magazin programında sevgilisi Ozan Doğulu ile ilgili "Ozan'ın evliliğini ben bitirmedim. İlişkimiz sonra başladı ona çok aşığım" dedi.

Boşanma sonuçlandı, aşkını kabul etti!

Aranjör ve şarkıcı Ozan Doğulu, 3 çocuğunun annesi Ece Yosmaoğlu ile boşandıktan kısa bir süre sonra birlikte albüm çıkardığı Kübra Hera Aslan ile aşk yaşamaya başladı.

2. Sayfa programına katılan Kübra Hera Aslan, Doğulu ile yaşadığı aşkı şöyle anlattı: "Biz tanıştığımız evlilerdi ve aramızda bir şey olmadı. Onlar boşandıktan sonra sürekli işlere beraber gittik falan son kaçınılmaz oldu.

"BOŞANMALARINDA İHALE BANA KALDI"

Onların boşanma evresinde aramızda aşka dair hiçbir şey olmadı. O zaman gerçekten arkadaştık. Ozan'ın bana bu yönde bir yaklaşımını görmedim. Boşanmalarında ihale bana kaldı gibi oldu.

"ARAMIZDA 19 YAŞ VAR AMA ÇOK AŞIĞIM"

Ozan'ın çok temiz kalpli olduğunu biliyorum. Evlilik kolay bitmiyor o da uğraşmıştır. Şu an birlikteyiz ve çok aşığım aramızda 19 yaş farkı var. Ben 28, o 47 yaşında. Benim sahne aldığım yerde Ozan'ın doğum gününü kutladık. Ozan ve ailesi çok sıcak kanlı Kenan'la (Doğulu) da Serpil teyzeyle (Ozan Doğulu'nun annesi) de karşılaşıyorum.

"İŞ İÇİN ONUNLA BİRLİKTE DEĞİLİM"

İş için Ozan'la birlikte değilim. Ondan önce bana single yapacaklardı. Sektörde Ozan'dan daha iyisini tanımıyorum. Kıskançlıklarımız da yok."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar