MEDYA KÖŞESİ

Olay yorum: Tamamı İsmail Küçükkaya'yı suçlayan haberler olduğuna göre...

FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya ile eşi Eda Küçükkaya arasındaki boşanma davası sürerken, Küçükkaya'nın eşinin mahkemeye verdiği dilekçede şiddet iddiası yar aldığı öne sürülmüştü

Olay yorum: Tamamı İsmail Küçükkaya'yı suçlayan haberler olduğuna göre...

İsmail Küçükkaya'nın özel hayatına ilişkin art arda haberler çıktığını söyleyen Star yazarı Ersoy Dede, bu haberleri boşanmakta olan çiftlerden birinin sızdırdığını iddia etti.

Dede, "Tamamı İsmail Küçükkaya’yı suçlayan haberler olduğuna göre kimin sızdırdığı da malum.. İyi kötü neler yaşandı, paylaşıldı kuşkusuz iki kişi dışında kimsenin bilmesine olanak yok. Ancak gazeteci refleksim bana diyor ki, frenli gitmekte yarar var." dedi.

Bu zamana kadar  birçok medyatik boşanma davasına şahit olduğunu söyleyen yazar, taraflardan birinin alacağı tazminatı yükseltmek için birçok yalana başvurduğunu , Küçükkaya olayında da aynı durumun söz konusu olduğunu söyledi.

Bu boşanma davası haberleri buram buram tazminat pazarlığı kokuyor

Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın özel hayatına ilişkin arka arkaya birçok haber çıktı medyada.. Anlaşılıyor ki bu haberler, boşanmakta olan çiftelerden biri tarafından sızdırılıyor.. Tamamı İsmail Küçükkaya’yı suçlayan haberler olduğuna göre kimin sızdırdığı da malum.. İyi kötü neler yaşandı, paylaşıldı kuşkusuz iki kişi dışında kimsenin bilmesine olanak yok. Ancak gazeteci refleksim bana diyor ki, frenli gitmekte yarar var.. Zira bu vakte kadar onlarca medyatik boşanma davası gördüm, hepsinde de, ama tartışmasız hepsinde, taraflardan biri alacağı miktarı yükseltmek için olmadık yalanlara başvurdu.. Nitekim burada da aynı kokuyu alıyorum.. Yorum yapmak için acele etmemekte yarar var.. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar