GÜNDEM

Bomba iddia! Ahmet Hakan gidiyor mu?

Demirören grubuna satılan Kanal D'nin genel müdürlüğü görevine Murat Saygı'nın getirileceği , Saygı’nın Kanal D akşam ana haber bültenini sunan Ahmet Hakan’ı görevden alacağı iddia edildi.

Bomba iddia! Ahmet Hakan gidiyor mu?

Meltem Demirören’in yakın çevresinden geldiği iddia edilen bilgilere göre, daha önce de Kanal D’nin genel müdürlüğü görevinde bulunan Murat Saygı’nın yine aynı göreve getirileceği haberleri giderek gerçeklik kazanacağa benziyor. 

Kanal D’ye genel müdür olduğu ilk döneminde, Show TV’de yayınlanan ve reyting canavarı” olarak tanımlanan “Yalan Rüzgarı” adlı dizinin karşısına aynı saatte “Şirinler” isimli çocuk dizisiyle çıkıp reyting rekortmeni olan Murat Saygı, “uzaktan kumanda cihazını çocukların elinden kimsenin alamaz” açıklamasıyla da hafızalarda yer etmişti. 

Televizyonculuğun (bir bakıma) çocuklara hitap etmek olduğunu savunan Murat Saygı, Meltem Demirören’in de televizyon yöneticiliğini takdir ettiği bir medya yöneticisi olarak biliniyor. 

Murat Saygı’nın Kanal D akşam ana haber bültenini sunan Ahmet Hakan’ı görevden alacağına Tarafsız Bölge’nin ise devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. 

HANGİ ÜST DÜZEY İSİMLE YOLLAR AYRILIYOR

Kanal D Genel Müdürlüğü görevini Murat Saygı'ya devredecek olan Özge Bulut Maraşlı da Doğan Holding bünyesine geçiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar