DİZİ DÜNYASI

Blu TV’nin dizileri Berlin'de beyaz perdeye aktarılıyor

BluTV, Berlin'de sadece Türk film ve dizilerinden oluşan bir seçkiyle izleyici karşısına çıkacak olan Du Bist Kino Film Festivali’nin ana sponsoru oldu.

Blu TV’nin dizileri Berlin'de beyaz perdeye aktarılıyor

Türkiye’nin internet televizyonu BluTV, Berlin’de cuma günü başlayıp, cumartesi günü de devam edecek, sadece Türk film ve dizilerinden oluşan bir seçkiyle izleyici karşısına çıkacak olan Du Bist Kino Film Festivali’nin ana sponsoru oldu.


Festival kapsamında Berlin’de yaşayan Türk izleyiciler, BluTV’nin fenomen dizilerini beyaz perdede izleyebilecek. Masum, 7 Yüz, Sıfır Bir-Adana gibi, Türkiye’de büyük ilgiyle karşılanan BluTV dizilerinin ilk iki bölümü, festival kapsamında, İngilizce alt yazıyla ücretsiz olarak gösterilecek. 

Berlin’in Mitte ilçesindeki tarihi Babylon sinemasında yapılacak gösterimlerin saatleri şöyle:

Sıfır Bir-Adana: Cuma günü saat 00.00
7 Yüz: Cumartesi günü saat 22.00
Masum: Cumartesi günü saat 00.00

REKLAMSIZ, KURULUMSUZ

Dijital TV sektörünün Türkiye’deki lider ismi BluTV, yedi aydır Türklerin yaşadığı her yerde. En sevilen Türk dizi ve filmleri, Masum, Sahipli, Çalınmış Hayatlar, 7 Yüz, Sıfır Bir-Adana gibi kendi özel yapımlarıyla, Türk izleyicisinden tam not alan Blu TV, yurtdışında yaşayan Türklerle de buluşuyor. 

Reklamsız, kurulumsuz ve taahhütsüz servis sunan BluTV’yi Avrupa’da yaşayan Türkler, akıllı telefonlarından, tabletlerinden ve bilgisayarlarından, internet bağlantısı olan her yerden, istedikleri zaman aylık sadece 5.90 euroya izleyebilecek. Üstelik ilk hafta ücretsiz!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar