TV HABER

Bloomberg HT'nin ekran yüzü CNN Türk'e transfer oldu

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satılmasının ardından CNN Türk'te hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Günün Ekonomisi ve Parametre programlarının yeni sunucusu Mine Uzun oldu.

Bloomberg HT'nin ekran yüzü CNN Türk'e transfer oldu

Kanal D, Habertürk, CNN Türk ve daha pekçok kuruluşta pekçok isim yerini başka isimlere devretti. Bu isimlerden birisi de Ebru Baki oldu. Baki, CNN Türk’te Ekonomi Müdürlüğü görevinin yanısıra, hafta içi her gün sabah kuşağında yayınlanan 'Günün Ekonomisi' ve 'Parametre' isimli ekonomi programlarının sunuculuğunu yapıyordu.

17 yıldır CNN Türk'te çalışan deneyimli ismin ayrılığından sonra iki programı kimin sunacağı merak konusuydu. O isim bugün belli oldu. Günün Ekonomisi ve Parametre programlarının yeni sunucusu Mine Uzun oldu.

8 yıl boyunca Bloomberg HT Televizyonu'nda görev yapan Uzun CNN Türk ile anlaştı. Başarılı ekran yüzü bu sabah ilk kez CNN Türk ekranlarında yerini aldı. Mine Uzun, hafta içi her sabah canlı yayında 'İlk Söz' programıyla, Asya borsaları ve kapalı olan dünya piyasalarını gerçek zamanlı veriler ışığında ekrana taşıyordu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar