MEDYA KÖŞESİ

Birand bu sefer neden hasta oldu?

"Yılbaşı aralığından istifade edip, eşim Cemre ile birlikte bir süre Amerika'ya, oradan da Karayipler'e dalmaya gittik. Gitmez olsaydım kardeşim..."

Birand bu sefer neden hasta oldu?
GAZETECİLER.COM - Geçtiğimiz sene bir dizi ameliyat ile atlattığı hastalığının ardından belki "Birand bu sefer neden hasta oldu?" diye sormak uygun kaçmaz ama ne yapalım, usta gazeteci Posta gazetesindeki köşesinde "Gerilimsiz hayat beni hasta etti..." diyince biz de başlığı böyle attık.

"Yurt dışına çıkmak, benim sağlığımı bozuyor." diye yazmış bugün Birand.

"Yılbaşı aralığından istifade edip, eşim Cemre ile birlikte bir süre Amerika'ya, oradan da Karayipler'e dalmaya gittik. Gitmez olsaydım kardeşim...

Pazartesi günü döndüm.

Fena halde rahatsızım!

Bu hep başıma geliyor. Yeni değil. Ne zaman bir kısa süreliğine Avrupa- Amerika gibi kıtalara gitsem psikolojim bozuluyor. Kimyam alt üst oluyor. İlk birkaç gün rahat geçiyor da, hastalık sonra baş ağılarıyla kendini gösteriyor. Etrafta dolaşıp, insanlarıyla konuşup, gazetelerine göz atıp, TV'lerini seyrettikçe durum vahimleşiyor."

Yazısını "Bir daha da, uzunca süre uygar ülkelere gitmemeye karar verdim. Sözümü tutamayacağımı biliyorum, ancak yine de içim ferahladı." diye bitiren Birand'ın köşesini gazetesinden okuyabilirsiniz.
ÇOK OKUNANLAR