GÜNDEM

Bir Aşk İki Hayat filmi ne zaman vizyona giriyor?

Engin Akyürek ve Bergüzar Korel'i buluşturan filmin vizyon tarihi, afişiyle duyuruldu.

Bir Aşk İki Hayat filmi ne zaman vizyona giriyor?

Başarılı oyuncular Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’i bir araya getiren, Ay Yapım ve Medyapım’ın yeni aşk dolu filmi ‘Bir Aşk İki Hayat’ 15 Şubat'ta vizyona girecek.

Yönetmenliğini ‘Delibal’, ‘Medcezir’ ve ‘Ufak Tefek Cinayetler’ gibi başarılı yapımlara imza atan yönetmen Ali Bilgin’in, senaryosunu ise Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın kaleme aldığı ‘Bir Aşk İki Hayat’ filminin ilk fragmanı 2019’un ilk gününde yayınlanmıştı.

Engin Akyürek’in yönetmen Umut’a, Bergüzar Korel’in ise mimar Deniz karakterine hayat verdiği filmde, Umut’un kaderini o gece vereceği karar değiştirecek. Köpeğini dışarı çıkarmak ile evde kalmak arasında bir tercih yapması gereken Umut, aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasına hangisinin doğru olduğunu bilmeden adım atacak. Biri karşısına hayatının aşkını çıkarırken, diğeri ise onu fırtınalı günlere savuracak. Hayatın, aldığımız küçük kararların toplamı olduğunu gözler önüne serecek, ‘Bir Aşk İki Hayat’ın fragmanı izleyicilere, “Zamanı geri alma şansınız olsa siz ne karar verdiniz?” sorusunu sorduracak. Filmde Akyürek ve Korel’e İpek Bilgin, Merve Dizdar, Osman Sonant ve Serhat Parıl gibi önemli isimler eşlik ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar