DİZİ DÜNYASI

Binnur Kaya'nın yeni dizisi belli oldu! Ufak Tefek Cinayetler’in oyuncusu da kadroda

NTC Medya’nın üstlendiği 'Yoksul Akraba' dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Binnur Kaya'nın da rol aldığı dizide Ufak Tefek Cinayetler ve Muhteşem İkili dizilerinde rol almış bomba iki isim yer alıyor.

Binnur Kaya'nın yeni dizisi belli oldu! Ufak Tefek Cinayetler’in oyuncusu da kadroda

Avrupa Yakası'nın hem 'Dilber Hala'sı hem de 'Şahika'sı oyuncu Binnur Kaya'nın yeni oynayacağı Yoksul Akraba dizisinin kadrosu belli olmaya başladı. Ufak Tefek Cinayetler ve Muhteşem İkili dizilerinden iki güçlü isim de kadroya dahil oldu. NTC Medya’nın üstlendiği dizinin kadrosunda bakın kimler var..

Oyuncu Binnur Kaya'nın rol alacağı Yoksul Akraba dizisi ile ilgili yeni gelişmeler var. Henüz kanalı netleşmeyen ama Star TV ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin kadrosu için bomba isimler konuşuluyor.

Medyatava'nın haberine göre uzun süredir ekranlarda olmayan Binnur Kaya’nın da rol alacağı dizinin kadrosu netleşmeye başladı. Ufak Tefek Cinayetler dizisine fırtına gibi bir giriş yapan Osman Sonant da kadroda yer alıyor.

Son olarak ‘Muhteşem İkili’ dizisi ile izleyiciyle buluşan Eren Hacısalihoğlu, NTC Medya’nın Yoksul Akraba kod adlı yeni dizisinin kadrosuna dahil oldu. Hacısalihoğlu, önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan dizide Aziz isimli bir avukatı canlandıracak.

Star TV’de yayınlanacağı konuşulan ve cast çalışmaları devam eden Yoksul Akraba dizisi, kadrosunda ekranların ünlü ve başarılı oyuncularını bir araya getirecek.
Eren Hacısalihoğlu, Binnur Kaya, Gülcan Arslan, Osman Sonant, Damla Colbay gibi isimlerin yer alacağı dizinin erkek başrol oyuncusunun kim olacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
Merakla beklenen dizinin yönetmenliğini Medcezir, Ufak Tefek Cinayetler gibi sevilen dizilerin yönetmenliğini üstlenen Deniz Yorulmazer üstlenecek.

Diğer yandan Yoksul Akraba dizisinin senaryosunu ise ''Kırgın Çiçekler'' ile ''Aşk ve Mavi'' gibi dizilere imza atan Yelda Eroğlu yazacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar