GÜNDEM

Berna Laçin'e büyük şok! Attığı tweet büyük tepki çekmişti

Oyuncu Berna Laçin, cinsel istismar suçluları için istenen idam cezasına karşı çıktı

Berna Laçin'e büyük şok! Attığı tweet büyük tepki çekmişti

Ünlü oyuncu Berna Laçin son günlerde gündemde olan idam tartışmaları üzerine 'İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!' şeklinde tweet attı.

Berna Laçin hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'Halkın Dini Değerlerini Aşağılama' suçu kapsamında soruşturma başlatıldı.

'İNANÇLAR BENİM HASSAS KONUM'

Gelen tepkiler üzerine Berna Laçin sosyal medya hesaplarından açıklamalar yaptı. Laçin, "Dinle ilgili tek kelime etmedim, niye tutup kendi dinime laf edeyim zaten! Medine deyince neden sadece İslam geliyor aklınıza! Bir Arap şehri orası ve günümüzde bir toplumsal düzeni var! İsveç’le ilgili bir şey desek Hristiyanlara mı laf etmiş oluyoruz! Şehirler ayrı içindeki kutsalları ayrı! Kutsal olan Araplar değil, orası bizim değil biz de Arap değiliz! Aynı cümle içinde islamiyet ile bu kadar küfrü beraber kullanmak da nasıl bir Müslümanlık anlamadım! Hem ayıp hem günah! İslamiyetle söylediğimin uzaktan yakından ilgisi yok! Net! Meseleyi oraya çekmeye çalışmak kötü niyettir, bu da net! Çocuklar ölmesin noktasında bile buluşamıyoruz ya günahın büyüğü asıl orda!" notunu Instagram hesabından paylaştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar