GÜNDEM

Berkay Şahin'den 'aylık kazancım bin lira' açıklaması!

Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin ilk duruşma sona erdi. Aylık kazancının bin tl olduğunu ifade eden Berkay'ın bu sözleri şaşkınlıkla karşılanmıştı. Berkay, paylaştığı video ile kazancıyla ilgili açıklama yaptı.

Berkay Şahin'den 'aylık kazancım bin lira' açıklaması!

Arda Turan ile Şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin ilk duruşma başladı. Duruşmada Turan'ın avukatları duruşmanın içeriğinin yasaklanması talebinde bulundu. Mahkeme Turan'ın talebini reddetti. Duruşmada kimlik tespiti yapılan Arda Turan, aylık gelirinin 300 bin euro olduğunu söylerken, şarkıcı olduğunu belirten Berkay Şahin ise bin lira aylık geliri olduğunu ifade etti.

''BUNU NİYE SÖYLEDİĞİM AŞİKAR'':

Duruşmada aylık gelirinin bin lira olduğunu söyleyen Berkay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bizim aylık kazancımızı bilmesi gereken kurumlar biliyor. Ben sadece insanların sahip olduklarını böbürlenerek söylemelerinden dolayı orada bir rahatsızlık duydum ve kinaye yaptım. Sanık koltuğunda yargılanan birinin '300 bin Euro kazanıyorum aylık' demesine karşılık ben de bin lira kazanıyorum dedim. Bu maksatla kinaye yapılarak söylenmiş bir şeydi. 

Berkay Şahin'den 'aylık kazancım bin lira' açıklaması!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar