DİZİ DÜNYASI

Beren Saat rol arkadaşını seçti yeni partneri bakın kim oldu

NETFLIX, Çağatay Ulusoy'un başrolünde oynayacağı The Protector'dan (Hakan: Muhafız) sonra ikinci orijinal dizisinde Beren Saat'in rol alacağını duyurmuştu. Ünlü oyuncu dizideki rol arkadaşını kendisi seçti.

Beren Saat rol arkadaşını seçti yeni partneri bakın kim oldu

Uzun bir süre ekranlardan uzak kalmayı tercih eden güzel Beren Saat'in, Netflix'in yeni dizisi 'Krallar Kaybederse'de oynayacak olması dün gündeme bomba gibi düşmüştü. Beren Saat, dünyanın pek çok yerinde yayınlanacak olan dizisi için rol arkadaşını kendisi seçti.

Güzel oyuncu, partner tercihini Mehmet Günsür'den yana kullandı. Mehmet Günsür, geçtiğimiz haftalarda babasını kaybetmişti. Netflix resmi twitter hesabından duyurduğu dizisinin başrolu olan Beren Saat için, hoş geldin mesajı yayınlamıştı.

Beren Saat rol arkadaşını seçti yeni partneri bakın kim oldu

Yayınlanan mesajda Netflix, The Crown'da Kraliçe Elizabeth, House of Cards'ta Claire Underwood, Maniac'ta Annie, La Casa de Papel'de Tokyo, GLOW'da Ruth Wilder ve Marvel's Jessica Jones'ta ismiyle müsemma Jessica Jones gibi karakterleri anımsatarak, Beren Saat’e “Güçlü kadınların arasına hoş geldin” mesajını paylaştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar