REKLAM

Beren Saat hangi markanın yüzü oldu?

Duru'nun, yeni kampanyasında, Türkiye'nin en güzel yüzü yer alıyor...

Beren Saat hangi markanın yüzü oldu?

GAZETECİLER.COM - Türkiye'de kişisel bakım ürünleri sektörünün en büyük firmalarından biri olan Evyap'ın, ülkemizde en fazla eve ulaşan kişisel temizlik markası Duru, yeni reklam kampanyasına Beren Saat'le start verdi.

Beren SaatBeren Saat, Duru ile "canlılık" konseptinde buluşurken, reklam filminde Duru Perfume Duş Jeli'ni kullanarak her duşta hislerinde ve bedeninde oluşan canlılığı anlatıyor.

Son dönemlerdeki başarılı işleri ile birçok markadan kampanya teklifleri alan ve bu konuda çok hassas ve seçici davranan Beren Saat, Duru'yu tercih etmesiyle ilgili olarak, "Duru markasını herkes gibi ben de tanıyordum. Duru Parfüm Duş Jeli ürünlerini denediğimde ise kararımı hemen verdim ve kampanyada tüm kalbimle yer aldım. Öncelikle bir oyuncu olarak, Duru'nun yeni reklam yüzü olmanın heyecanını taşıyorum. Gerçekten pozitif bir ekiple, güzel vakit geçirerek ve emek harcayarak, Duru'nun tüm canlı enerjisini yansıtan bir reklam filmi çıkardığımıza inanıyorum" dedi.

Beren Saat, Duru ile "canlılık" konseptinde buluşurken, reklam filminde Duru Perfume Duş Jeli'ni kullanarak ruhunda ve bedeninde oluşan canlılığı anlatıyor ve "Duru Perfume Duş Jeli ile Her Duşta Canlılığı Hisset" mesajını veriyor.

ÇOK OKUNANLAR