TV HABER

BengüTürk TV ünlü ekran yüzü ile anlaştı!

BengüTürk TV, sabah haberleri için yaptığı röportajlar ile gündeme gelen ünlü ekran yüzü Neşe Berber'i kadrosuna kattı.

BengüTürk TV ünlü ekran yüzü ile anlaştı!

14 Ocak 2019 Pazartesi sabah ilk yayını yapacak olan Neşe Berber ile Gün Başlıyor, BengüTürk TV ekranında hafta içi her gün 08:00-11:00 arası seyircisiyle buluşacak.

Gazeteci ve TV sunucusu Neşe Berber bugüne kadar yaptığı sıcak ve samimi röportajlarıyla birbirinden renkli konukları ile hiç konuşulmayanları konuşmaya BengüTürk ekranlarında devam edecek.

Üç saatlik yayında gazete haberleri ile başlayacak yayında yayının ilerleyen saatlerinde spordan siyasete, ekonomiden, magazine, sağlıktan, astrolojiye ve yerel gazetelere kadar tüm konular özel konuklarla izleyici ile buluşacak. Türkiye televizyonlarında bir ilki gerçekleştirecek olan Neşe Berber, haftanın beş günü dopdolu bir program ile izleyicisi ile buluşacak.

UzayHaber TV, TarımTürk Tv, Bereket TV, Uçankuş Tv, SuperHaber TV, TYTTÜRK TV, gibi birçok kanal ve gazetede çalışan Neşe Berber, Türkiye'nin tüm illerinin belediye başkanları valilerinin daveti ile şehirleri gezerek yaptığı yayınlar ve yerel yönetimlerden siyasete, spordan iş dünyasına kadar önemli isimler ile yaptığı röportajlar ile Türkiye’de adını duyurdu.

Aynı zamanda ‘İletişimde Rol Yapmayın’ başlıklı konferansı ile Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde ve halk ile bir araya gelen Berber, kariyerine; YeniBirlik Gazetesinde röportajları ve TYTTÜRK TV Ekonomi Müdürü olarak devam ediyor.

bengütürk

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar