DİZİ DÜNYASI

Beklenen olmadı! Star TV o dizinin ipini çekecek mi?

Büyük umutlarla başlayan fakat bir türlü beklenen reytingi alamayan Nefes Nefese final mi yapıyor?

Beklenen olmadı! Star TV o dizinin ipini çekecek mi?

Dizilerin yeni sezon bölümleri bir bir ekrana gelmeye başladı, ekran savaşları iyice kızıştı. Diriliş Ertuğrul ve Kadın dizisi hariç tüm diziler ekran hayatına başladı.

İddialı dizilere ev sahipliği yapan Star TV'nin büyük umutlarla yayına soktuğu dizi Nefes Nefese maalesef istenilen başarılı ilk günden bu yana bir türlü yakalayamadı.



Dün akşam yani Çarşamba akşamı 7. bölümü ile ekrana gelen Nefes Nefese henüz en ciddi rakipleri yayınlanmadığı halde reytinglerin çok gerisinde kaldı.

Önümüzdeki hafta çarşamba günlerinin açık ara yıldızı Dirliş Ertuğrul yayınlanmaya başlayınca Nefes nefese dizisi için Star TV'nin ne yapacağı şimdiden merak konusu oldu?

STAR DİZİNİN FİŞİNİ ÇEKECEK Mİ

Medya kulislerinde konuşulan bir çarpıcı iddia ise Star TV'nin Nefes Nefese dizisini yayından kaldıracağı. Büyük umutlarla başlayan fakat bir türlü beklenen reytingi alamayan Nefes Nefese için artık son bölümler diyebiliriz.

PEKİ DÜN AKŞAM NE KADAR İZLENDİ

Dizi AB grubuda 3.26 reyting elde ederken, tüm kişilerde ise 2.71 reytingi ancak alabildi. Diriliş Ertuğrul dizisinin başlaması ile Nefes Nefese'yi reyting listesinde daha da gerilere taşıyacak gibi.

Nefes Nefese dizisi 12 Eylül Çarşamba günü tüm kişilerde 4.09 reyting ve 11.98 izlenme payı elde etmişti. AB grubunda ise 5.06 reyting ve 14.07 izlenme payı elde etmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar