GÜNDEM

'Bekar Yaşam Kılavuzu'nu vizyondan önce kız kıza izleyecekler

kizkiza.com üyeleri, 15 Nisan'da vizyona girecek olan "How to Be Single- Bekar Yaşam Kılavuzu" filmini Türkiye prömiyerinden önce özel gösterimde izleme fırsatı bulacaklar.

'Bekar Yaşam Kılavuzu'nu vizyondan önce kız kıza izleyecekler
GAZETECİLER.COM - kizkiza.com üyeleri, 15 Nisan'da vizyona girecek olan "How to Be Single- Bekar Yaşam Kılavuzu" filmini Türkiye prömiyerinden önce özel gösterimde izleme fırsatı bulacaklar.

Çalışma ve metropol hayatının yoğunluğu ile kendilerine zaman ayırma fırsatı bulamayan kadınlar için sosyal bir kulüp olarak tasarlanan kizkiza.com, üyelerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Şehirli kadınların yeni buluşma noktası kizkiza.com'un, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema ve Metro-Goldwyn-Mayer Pictures ile ortaklaşa etkinlikte, Türkiye'de 15 Nisan'da vizyona girecek olan "How to Be Single-Bekar Yaşam Klavuzu" filminin özel gösterimi yapılacak. Sadece kizkiza.com üyeleri ve davetlilerin katılacağı özel gösterim 12 Nisan Salı akşamı Metro City Sinema Pink'te gerçekleşecek.

Bekar olmanın incelikleri ve güzellikleri bu filmde

Metropol hayatında bekar yaşamanın yolları ve eğlencesi üzerine odaklı bir "kız" filmi olan How to Be Single'ın başrollerinde "Grinin 50 Tonu" filminden tanıdığımız Dakota Johnson (Alice) Rebel Wilson (Robin), Alison Brie (Lucy) ve Leslie Mann (Meg) oynuyor.

Yönetmenliğini Christian Ditter'in üstlendiği filmde ikili ilişkiler komik bir dille anlatılıyor. İnsan ilişkilerinin yüzeyselliğinden yakındığımız bir dönemde herkesin kendi hayatından kesitler bulabileceği film, binlerce yalnız ve kalbi kırık bekar insanın yaşadığı New York'ta geçiyor. Herkes kendisine doğru eşi ya da aşk dolu bir ilişkiyi arıyor, pek çoğu ise orta karar bir birlikteliğe bile razı. Günümüz şehir hayatında baştan çıkartıcı mesajlaşmalar ve tek gecelik ilişkilerin ortasında tüm bu bekar insanlar aşkın tanımının sürekli evrim geçirdiği bir dünyada nasıl bekar olunacağını ve yalnızlığı yönetmeyi öğreniyorlar. Sevgilisinden ayrılan Alice de (Dakota Johnson), ayrılık üzüntüsünü atlatabilmek için yakın arkadaşları Robin (Rebel Wilson), Lucy (Alison Brie) ve Meg (Leslie Mann) ile zaman geçirdikçe bekar olmanın incelikleri ve güzellikleri hakkında daha önce hiç bilmediği şeyleri öğrenmeye başlıyor.

Şehirli kadınların yeni adresi: kizkiza.com

Kadınlar iş hayatında gerçekten çok çalışıyor ve bu yoğun tempo içinde hayallerini, gerçekleştirmek istedikleri aktiviteleri genellikle erteliyorlar. Metropol hayatının koşturmacası içinde, geçmişte kız arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları keyifli etkinlikleri özleyen birçok kadın, kız kıza buluşmaların hayalini kuruyor. Şehirli kadınların yeni buluşma adresi kizkiza.com, işte bu hayalleri gerçekleştirmek için kuruldu.

Yaklaşık 20 senedir iş hayatında olan Esra Zarakol, Ayşe Ebru Örtemiz ve Elif Deniz Kavasoğlu, kendi deneyimleriyle yürüttükleri 'kizkiza.com' portalının, büyük şehirlerde yaşayan ve çalışan/çalışmayan çok sayıda kadının derdine derman olacağına inanıyorlar. "Kadınlar yalnızlıktan hoşlanmaz, tek başlarına bir şey yapmaz istemez" fikri, kizkiza.com hareketinin temelini oluşturuyor. Kizkiza.com, Outlet Center gezileri, Şile'de ATV turları, dans ve fotoğrafçılık kursları gibi sürpriz etkinliklerle, kız kıza buluşmalara devam edecek.

ÇOK OKUNANLAR