MEDYA KÖŞESİ

Batu ve Alçı'yla sahiden Sınırsız!

Habertürk kadın modasında ustalaşıyor. Pelin Batu ve Nagehan Alçı'nın sunduğu 'Sınırsız' öyle bir jenerik hazırlamış ki es geçemedik.

Batu ve Alçı'yla sahiden Sınırsız!

GAZETECİLER.COM

Habertürk, Erdoğan Aktaş'ın ardından ekranı kadınlara teslim etti. Ekranda Fatih Altaylı, Yiğit Bulut ve Murat Bardakçı dışında erkek kalmadı nerdeyse. Neyse bundan bir şikayetimiz yok açıkçası. Habertürk'deki kadın modasının son ürünü olan 'Sınırsız'dan söz etmek istiyoruz. Pelin Batu ve Nagehan Alçı'nın hazırlayıp sunduğu 'Sınırsız' siyasal, sosyal ve kültürel konuların tartışıldığı seyredilmeye değer bir program.

Ama programın jeneriği böyle söylemiyor. Pelin Batu ve Nagehan Alçı'nın bütün güzelliklerinin gösterildiği jenerik, hayli ince bir işçiliğin ürünü! Neden mi? Şöyle söyleyelim; hani bazı filmlerin hikayesini ifade etmeyen afişleri vardır ya. 'Sınırsız'da öyle bir film işte. Size jenerikten bir kaç kare verelim en iyisi. Biz susalım resimler konuşsun.

Jeneriğimiz şöyle başlıyor:

Şimdi kesinlikle çok şık bir kare olduğunu düşündüğümüzü söyleyerek başlayalım. Ama bu şıklığı üreten iki şeyin ne olduğunu siz de farketmişsinizdir. Pelin Batu'nun bacak dekoltesi, Nagehan Alçı'nın göğüs dekoltesi! Zaten bu şıklığı ancak bu iki şeyle üretebilirsiniz!
Neyse devam edelim. Oynat Uğurcuğum!

[page_end]

Şimdi de jeneriğimiz olaya daha yakından bakmamızı istiyor. Geç düşen jetonlar için! Devam ediyoruz....

[page_end]

İşte jeneriğimizin ölüm vuruşu da geldi!

[page_end]

Ve işte jeneriğimizin son karesi.
Habertürk olayı giderek geliştiriyor, ustalaşıyor anlaşılan. İki gazetecinin güzelliğini de programın başarısı için kullanıyor. Ama bunu iki gazetecinin de 'gazeteci' kimliğini zedelemeden yapıyor. Kıvamında, örtülü, perde arkasından...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum