MEDYA KÖŞESİ

Barlas'tan bomba iddia! Obama FETÖ'nün imamı mı?

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, ABD Başkanı Barack Obama'nın FETÖ'cü olduğunu iddia etti.

Barlas'tan bomba iddia! Obama FETÖ'nün imamı mı?

Zaman zaman çıkışlarıyla şaşırtan Mehmet Barlas bu defa da gündemin orta yerine ilginç bir soru bırakıverdi. "Acaba Obama da FETÖ'cülerin Washington'daki imamı mı?"

FETÖ'nün Afrika'daki bağlantıları malum. Hatta ABD'den kaçarsa ilk gideceği yerlerden birisinin Afrika olduğu söyleniyor. Eee peki bu durumda Mehmet Barlas'ın "Babası Kenyalı olduğuna göre, FETÖ'nün Afrika'daki faaliyetinden etkilenmiş olamaz mı bu aile?" sorusuna ne diyorsunuz? 

Durun! 

Hemen "Yok artık" falan demeden önce Mehmet Barlas'ın yazısına bir bakın.

ABD Başkanı'nın son dönemde Türkiye'ye karşı tutumu Mehmet Barlas'ın "kinaye"sini çok da haksız çıkarmıyor sanki.

BARLAS ÖZETLE ŞUNLARI YAZDI:

"Sizin de zihninizde "Acaba Obama da FETÖ'cülerin Washington'daki imamı mı" sorusu zaman zaman oluşmuyor mu?

Babası Kenyalı olduğuna göre, FETÖ'nün Afrika'daki faaliyetinden etkilenmiş olamaz mı bu aile?

Bu garip içerikli kuşkunun nedeni ortada... FETÖ'nün Pensilvanya'daki elebaşı AK Parti iktidarına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ne kadar karşı ise ve işi darbe teşebbüsü yaptırmaya kadar da götürdü ise, Obama da izlediği siyaset ile sanki Türkiye bir NATO müttefiki değilmiş de düşman bir ülkeymiş gibi davranıyor.

Daha ötesi var mı?

Obama'nın ABD'si PKK/ PYD terörist oluşumu ile iyi geçinmeyi, Türkiye ile dostluğa yeğ tutuyor. Musul harekâtı dolayısıyla bu tablo daha iyi ortaya çıkmadı mı?"

"YA OBAMA GERÇEKTEN FETÖ'NÜN BEYAZ SARAY İMAMI İSE..."

Obama'nın tutarsız politikalar yürüttüğünü ve Suriye'nin bugünkü durumunda büyük payı olduğunu da belirten Barlas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından da alıntı yaparak şöyle devam etti:

"Tabii bir de Obama yönetiminin "Hukuk" gerekçesi ile Fethullah Gülen'e sahip çıkması sorunsalı var. Bu konuya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün şöyle demişti:

"- Terör örgütlerini koruyan bir hukuk sistemi olabilir mi? Bir teröriste 'green card' verilir mi ya. 'Green card' ile beyler gibi ABD'de yaşıyor. Siz kimi kandırıyorsunuz.

El Kaide ABD'de terör eylemi yaptığında da ABD'de aynı hukuk yok muydu?

ABD onca operasyonu neye dayanarak yaptı? Pakistan'da, Afganistan'da Usame Bin Ladin'i vurduğunda hangi hukuk sistemine dayanarak vurdu?"

Evet... Ya Obama gerçekten FETÖ'nün Beyaz Saray imamı ise..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum