GÜNDEM

Barış Atay gözaltından çıktı daha beter saydırdı

Ünlü oyuncu Barış Atay bu sabah Muğla Dalyan'da gözaltına alındı. Barış Ataş'ın gözaltı sebebi ise Soma'daki tekmesi ile hatırlanan Yusuf Yerkel'in şikayetiydi. Barış Atay gözaltından çıkar çıkmaz daha beter saydırdı.

Barış Atay gözaltından çıktı daha beter saydırdı

Muğla'da gözaltına alınan Barış Atay ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Atay hakkında Soma'da bir madenci yakınına tekme atan Başbakanlık müşaviri Yusuf Yerkel'in şikayeti üzerine soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Barış Atay'ın avukatı Efkan Bolaç yaptığı açıklamada, ünlü oyuncunun tatil yaptığı Dalyan'da kaldığı otelden gözaltına alındığını söyledi. Avukatı, Barış Atay'ın, Yusuf Yerkel'in şikayetine neden olan tweetini de sosyal medyada paylaştı.

ÇIKTI DAHA BETER SAYDIRDI

Barış Atay savcıya ifade vermesinin ardından serbest bırakıldı. Atay serbet kalır kalmaz da twitter hesabından Yusuf Yerkel'e yeniden saydırdı ve şunları yazdı;


Tiyatro ve sinema oyuncusu Barış Atay, Gezi protestolarına katılmış, muhalif tavrıyla tanınıyor. Barış Atay hacker grubu Redhack hakkında başatılan soruşturması çerçevesinde gözaltına alınmış ardından salıverilmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar