GÜNDEM

Barbaros Şansal canını zor kurtardı!

Modacı Barbaros Şansal, Türkiye'ye hakaretler yağdırdığı videosunun ardından KKTC'den sınır dışı edildi. Şansal dün tarifeli uçakla Türkiye'ye getirilirken, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Barbaros Şansal canını zor kurtardı!

Yılbaşı gecesi Türkiye'ye olmadık hakaretler yağdıran Barbaros Şansal, KKTC'den sınır dışı edildi. Dün akşam saatlerinde KKTC'de uçağa bindirilen Şansal ile yolcular arasında gerginlik yaşanırken, getirildiği Atatürk Havalimanı'nda ise bir grup gösterici tarafından protesto edildi.

 Emniyet ifadesini tamamlanan Şansal'ın Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi uyarınca "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlaması ile bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Şansal'ın sosyal medya hesabından yayınladığı ve birçok kişinin tepkisini çeken görüntülerin ardından KKTC İçişleri Bakanlığı da harekete geçti.

Yılbaşı tatili için geldiği KKTC'de gözaltına alınan Şansal, dün Türk Hava Yolları'nın 20.55 tarifeli uçağıyla İstanbul'a gönderildi.

BARBAROS ŞANSAL’LA YOLCULAR ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

KKTC’den sınır dışı edilmesine karar verilen ünlü modacı Barbaros Şansal ile bindirildiği uçaktaki yolcular arasında gerginlik yaşandı.

Şansal’ın taşkınlık yaptığını iddia eden yolcular, kendisine tepki gösterdi. Tartışmanın büyümesi üzerine olaya polis müdahale etti.

Gerginlik nedeniyle uçağın kalkışı bir süre uzadı. Tartışmanın sona ermesinin ardındansa Barbaros Şansal'ı taşıyan uçak Türkiye’ye hareket etti.

UÇAKTAN İNİŞİ DE OLAY OLDU

Barbaros Şansal'ı taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indiğinde ise bir grup gösterici tarafından protesto edildi. Uçaktan inen Şansal'ı polis göstericilerin elinden kurtardı. 

İFADESİNDE "BU TWİT BANA AİT DEĞİL" DEDİ

Şansal'a Reina baskını sonrası attığı "İşletmecisi ve tüm çalışanları alevi olduğu için noel baba kılığındaki sünni müslümanlar istanbul'da silahla insanları taradı, özeti budur" şeklindeki twit soruldu. Şansal, "Bu twit bana ait değildir. Caps olarak paylaşıldığını gördüm ve hemen hesaplarımı kontrol ettim ve timeline'ım da böyle bir twit görmedim" yanıtını verdi.

Şansal'ın avukatı Efkan Bolaç ise söz konusu ekran görüntüsünde, tweetin Türkiye'den ve henüz saldırı yapılmadan atılmış olarak görüldüğünü dile getirdi.

"VİDEO ÇARPITILDI"

Barbaros Şansal 'hakaret' dolu ve küfürlü konuşmalarının olduğu bir video yayınlamıştı. Yeni yıl mesajı adı altında yayınladığı o video da Barbaros Şansal'a soruldu. Çeşitli hakaretlerin yer aldığı video ile ilgili sorulara Şansal, videonun çarpıtıldığı öne sürdü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar