TV HABER

Barbaros Şansal bombaladı!

Skytürk 360'ta yayınlanan 'Şimdi Söz Sizde' programına dün gece Esra Elönü ve Barbaros Şansal konuk oldu.

Barbaros Şansal bombaladı!

GAZETECİLER.COM - Skytürk 360'ta yayınlanan 'Şimdi Söz Sizde' programına dün gece Esra Elönü ve Barbaros Şansal konuk oldu.

Gündemle ilişkili soruları cevaplayan Barbaros Şansal, 'Taksim Gezi Parkı' eylemindeki aktivistleri ve destek veren milletvekillerini sert sözlerle eleştirdi. İşte Barbaros Şansal'ın o sözleri;

'Vay vay landlarda' kendimizi avutmaya çalışıyoruz'

'Dubai'de AVM'lerde dünya markalarının peşinde koşarken 70-75 dolara pasaportuna el konulmuş Bangladeşli Hintli işçiler konteynerlarda ölüyor. Aynı şekilde o AVM'leri yapan inşaat firmasında çalışan onbir işçinin öldüğünü hatırlamak yerine biz yine müzik eşliğinde 'Vay vay landlarda' kendimizi avutmaya çalışıyoruz.

'Orası bir karnaval yeri değildir'

'Meslek örgütleri, sendikalar, sivil toplum örgütleri olmadığı zaman ne iktidar, ne muhalefet yaşamaz.Bakın bu sözü tekrar ediyorum. Sivil insiyatiftir bu. Taksim Gezi Parkı'nda yapılan sivil insiyatifte ben de yer aldım. Şu konuda bir eleştirim var; orası bir karnaval yeri değildir.

'Bize nicelikli değil, nitelikli adam lazım!'

'Biz Taksim Gezi Parkı'nda sembolik bir eylemle buranın korunması gerektiğini  anlatmaya çalışıyoruz. Ama dün akşam ben oraya gittiğimde her yerde meşrubat kutuları, çekirdek kabukları... Bunları gördüğüm zaman üzülüyorum.Çünkü gerçekten dava adamları, aktivistler, biz bu işleri sortlanarak götürebiliriz.Çok büyük kalabalıklara yani nicelik değil, bize nitelikli adamlar lazım. Bu konuda biz düzenlemelerimizi getirmeye başladık. Yangın önlemleri, tuvalet ihtiyaçları, su ihtiyaçları,çöp toplama alanları...Bunlar ivedilikle hızlı bir şekilde şükür ki oluşturulmaya başlandı.

'Bir takım siyasiler kameralara haber verip şov yaptı'

Bir takım siyasiler hemen ilk günü kimseler yokken kameralara haber verip, oraya gelip şov yapmayı da ihmal etmedi. Bu sadece eylemlerde olmuyor. Tavacı, kaburgacı,sanatçı arasında beslenen, şakağından yukarısını 4 numara siyah boyayla boyayanların arasında daha yoğun gözüküyor. Bakınız; Ankara...

ÇOK OKUNANLAR