GÜNDEM

Barış Arduç ile Gupse Özay evleniyor mu?

Gupse Özay, yeni filmi "Görümce"nin tanıtımında evlilik sorusu üzerine "Düğünleri severim, halayları severim, ama..." dedi ve devamını ilginç bitirdi.

Barış Arduç ile Gupse Özay evleniyor mu?

Kiralık Aşk dizisinin Ömer'i Barış Arduç ile uzun süredir birlikte olan Gupse Özay, yeni bir filmle daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Barış Arduç'la kendi yazıp yönettiği 'Deliha' filminin çekimlerinde tanışıp birlikte olmaya başlayan Gupse Özay, hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı "Görümce" filminin basın tanıtımı yaptı.

 

"GÖRÜMCE" NET BENİ ANLATIYOR

Senaryoyu kendi yaşadıklarından esinlenerek yazdığını anlatan Özay, "Film net beni anlatıyor denilebilir, yüzde yüz ben ve benim yaşadıklarım, çok zayıfladım bu film için, kafamdaki görümce rolü biraz kara kuru zayıf bir şeydi, daha önce tartıldığımda 49 kiloya kadar gerilediğimi gördüm ama üstüne biraz aldım, filmler beni zayıflatıyor" dedi.

 

ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ İPUÇLARI VERDİ

"Kiralık Aşk"ın yakışıklı oyuncusu Barış Arduç'la uzun süredir birlikte olan güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili de ipuçları verdi.

 

Geçen yaz Arduç'un ağabeyinin düğününe katılan Özay konu hakkında "Evet Barış'ın ağabeyi evlendi, üç erkek kardeşler, ben de aileden herkesi tanıyorum" diye konuştu.

 

ŞU AN BİZ BÖYLE GÜZELİZ!

Konu düğüne gelince Barış Arduç'la evlenmeyi düşünüp düşünmediği sorusu sorulunca Gupse Özay'dan ilginç bir cevap geldi;

"Düğünleri severim, halayları severim, ama hiç imrenmedim, 1500 kişiyi öpemem, şu an böyle güzeliz"

ÇOK OKUNANLAR