GÜNDEM

Balçiçek İlter'den Arman'a jet yanıt

Balçiçek İlter Ayşe Arman'ın bugün kendisiyle ilgili yazdıklarına twitterdan cevap verdi.

Balçiçek İlter'den Arman'a jet yanıt

GAZETECİLER.COM -  Gezi Parkı olayları sırasında dayak yediğini, taciz edildiğini ve üzerine işendiğini söyleyen Z.D. ile görüşmek isteyen Hürriyet yazarı Ayşe Arman, Z.Di'nin Balçiçek İlter ile görüştüğünü öğrenince bu duruma tepki göstermiş ve İlter için "görüştüyse neden yazmadı" demişti.

Habertürk'teki köşesi kapanan İlter'de Z.D. ile yaptığı görüşmeyi dün Star Gazetesi'nde yazmış ve Ayşe Arman'a kendisini telefonla arayıp, konuştuklarını kaydettiğini söylemiş, bu durumu "Bana ders oldu" diye yorumlamıştı.

GEÇMİŞTE BEN ONU SAVUNMUŞTUM

İlter'in yazısının ardından Arman bugün köşesinde İlter'le sorunu olmadığını söyleyip, "geçmişte ben onu savunmuştum" imasında bulunmuştu: 

"Benim Balçiçek'le bir derdim yok.
Üstelik severim de. Ermeni Charles Aznavour'u Musevi yaptığında ve bir sürü insan onu diline doladığında -her ne kadar o benim gazeteciliğimi beğenmese de- onunla röportaj yapan da bendim. İnsanız, hepimiz hata yapabiliriz" diye.

Anneliğini, azmini, gücünü, gazeteciliğini takdir ederim.
Tek başına ayakta duran bir kadın o.
Evet, kafadan pozitif ayrım yapıyorum.
Çünkü ben de kadınım.
Erkeklerin dünyasında ayakta kalmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum.
Eminim, çocuklarını aslanlar gibi yetiştiriyordur ve hayatın her alanına yetişiyordur."

İLTER'DEN ARMAN'A JET YANIT 

Balçiçek İlter de, Arman'ın bugünkü yazısına twitter sayfasından şu cevabı verdi: "Ayşe Arman'ın sadece bugünkü yazısı bile gazeteciliği nasıl farklı algıladığımızın aynasıdır, meslektaşını arayıp konuşmayı kayda alma Sonrasında bu ayaküstü konuşmayı haber vermeden yayınlamak gazetecilik namusuna sığmaz! Ben bu tür gazeteciliği sevmiyorum! Nokta"

Deneme 

ÇOK OKUNANLAR