GÜNDEM

Bakan Soylu'dan Ahmet Nesin'e tepki: Müptezelce çirkin bir tezgah kuruyorsun

İçişleri Bakanı Soylu, Ahmet Aziz Nesin'in isim vermeden bakanları hedef aldığı iddialara karşı sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Bakan Soylu'dan Ahmet Nesin'e tepki: Müptezelce çirkin bir tezgah kuruyorsun

Türk edebiyatının usta kalemi Aziz Nesin'in oğlu Ahmet Nesin, Artı Gerçek'teki köşesinde, "Yoksa iltica mı edecektiniz Sayın Bakanım" başlıklı bir yazı yazdı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Nesin’e “İspat etmezsen karışmam” ifadesiyle yanıt verdi.

Ahmet Nesin, Artı Gerçek'teki köşesinde dün, "Yoksa iltica mı edecektiniz Sayın Bakanım" başlıklı bir yazı yazdı. Ahmet Nesin yazısında, "Yazdığım kişi bir bakan ama esasında Recep Tamam Erdoğan'ın gözünden düşmüş bir bakan" derken, isim vermeden o bakana birtakım sorular yöneltti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, Nesin'in yazdıklarını üzerine alınarak, sosyal medya hesabından bir yanıt verdi.

Soylu, kişisel Twitter hesabından Nesin'in profilinde paylaştığı yazısını alıntılayarak, "Senin kastettiğin milletvekilliğinden bakan olan 4 kişi var. %25 de olsa üzerime alıyorum. Ben ve arkadaşlarım için adice ve müptezelce çirkin bir tezgah kuruyorsun. Senin mahkemedeki ifadeni bizatihi gelip o çirkin yüzüne bakarak dinleyeceğim İspat etmezsen karışmam..." diye yazdı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar