TV HABER

Babasını tandırda nasıl yakan kız detay verdi Müge Anlı gözyaşlarına boğuldu

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında dehşete düşüren bir cinayet aydınlandı. Babasının istemeyerek öldüren genç kızın anlattıkları Müge Anlı'yı bile ağlattı.

Babasını tandırda nasıl yakan kız detay verdi Müge Anlı gözyaşlarına boğuldu

ATV'de yayınlanan Müge Anlı yeni bir cinayet vakasını daha ortaya çıkarttı. Aftonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde, imam nikahlı eşin Abdullah Gazi Akbıyık'ın polise kaybolduğu ihbarında bulunan Kıymet Albayrak Müge Anlı'nın programına eşinin bulmak için katıldı. Dün ise cinayeti ben işledim diyen kadın programının ardından katil zanlısı olarak gözaltına alındı. Ancak gerçek çok başka çıktı. Abdullah Gazi Akbıyık'ın büyük kızı babasını kavganın ortasında silahla öldürdüğü yayın sonrası itiraftan sonra geldi. Olayın detaylarını anlatan genç kızın anlattıkları ise Müge Anlı dahil herkesi gözyaşlarına boğdu.

Babasını tandırda nasıl yakan kız detay verdi Müge Anlı'nın psikolojisi bozuldu - Sayfa 17

Aftonkarahisar'da kaybolan Abdullah Gazi Akbıyık'ın dün ilk bilgilerde eşi Kıymet Albayrak'ın öldürdü söylenmiş. Ama bu gün gelen bilgiler olayı çok başka bir boyuta taşıdı. Türkiye gündemine bomba gibi düşen cinayatin ayrıntıları bu gün canlı yayında Müge Anlı anlattı. Müge Anlı yaptığı açıklamada "Dün yayında Kıymet hanım sizinle görüşmek istiyorum Müge hanım dedi ve görüştük. Hiç beklenmedik bir olay ortaya çıktı. Ben aslında Kıymet hanımın işin içinde olduğu bir cinayet olayı diye düşünüken Kıyemet hanım ve geldiği günden beri yanında olan büyük kızı benimle konuşurken ortaya çıktı ki babasını Abdullah Gazi'nin kayıp olduğu 18 ocak gecesi büyük kızı öldürmüş.Hayatımın en zor programı benim içinde.

-18 Ocak gecesi ile yapılanların bir kısmı evet doğru. Eve alkollü geliyor baba. Annesine senedi imzalatmak istiyor. O sırada evde buluna bir silah var. Annesinin öldürüleceğini düşünene genç kız istemeden de olsa babasını öldürüyor. Sonra aile anlaşıyor kendi aralarında. Evin yakının bir ocak var oraya atarak kurturuyorlar." açıklamarını yaptı.

Babasını tandırda nasıl yakan kız detay verdi Müge Anlı'nın psikolojisi bozuldu - Sayfa 5

Program sonrası cinayeti analatan 17 yaşındaki genç kız "Babam sürekli annemi dövüyor çocukları yaştaki sevgilerini evimize getiryordu. Hep şiddet vardı annemi kadından saymıyordu...Annemi hep saçından başında turak testere ile dövüyordu. Yapma dediğim zaman bizide dövüyordu. Sürekli şiddet i gördüğümüz için yüzüne bile bakamıyorduk korkuyorduk."

18 Ocak gecesini anlatan genç kız "O gece babam eve alkollü geldi. Bir senet çıkarttı annem imzalamak istemedi ve kavga çıktı. Annemin kafasına silah tuttu 'İmzalayacaksın bunu ya sen ya ben' dedi annemde mecbur imzaladı. Sonra devam etti kavgaya annemi dövemeye başladı. O sırada ben araya girdim silah patladı. Silah babamın elindeydi kime geldiğini anlayamadım baktım babam yığıldı. O sırada ona denk geldi o ölmüş."

O sırada kardeşim odasına gönderdim diye genç kız "Babamı durdurmaya çalıştım ama banada vurdu. Öldükten sonra ise kardeşimi de çağırdık babamı evin arkasına götürdük. Annemlerin ekmek yaptıkları bir yer var orada yaktık. Sabaha kadar yandı."

Babasını tandırda nasıl yakan kız detay verdi Müge Anlı'nın psikolojisi bozuldu - Sayfa 12

Ben küçük olduğum için cinayeti annem üstlenmek istedi ama ben söylemeye karar verdim diyen genç kız "Kim ister babasını öldürmeyi. Ben annemi korumak istiyordum. Annem benim için dünyalara bedel. Anneme bir şey olmasını istemedim ben. Silah zoruyla böyle bir şey yapılmasaydı bunlar başımıza gelmezdi."

Babasını tandırda nasıl yakan kız detay verdi Müge Anlı'nın psikolojisi bozuldu - Sayfa 15

Kendini yaktı benide yaktı diyen genç kız "Annem kurtuldu şuan onun için mutluyum. Ama kendisi gitti kendini yaktı benide yaktı. Annem üzerine almak istedi ama ben kabul etmedi.Sonuçta babam ama sadece adı vardı bize hiç sevgi göstermedi .Anneme bir şey olsa biz ortada kalırdık annemi korumak için böyle bir olay oldu"

Babasını tandırda nasıl yakan kız detay verdi Müge Anlı'nın psikolojisi bozuldu - Sayfa 16

Babasının arkadaşı tarafından tacize uğradığını söyleyen genç kız " Babama söyledim olayı ama şikayetçi olmadı. Sonra ben karakola gidince mecbur yanımda geldi.Bende şikayeci oldum" açıklamarını yaparken bütün bu olaylar sonrası ise Müge Anlı gözyaşlarını tutumadı...

Haber:İnternethaber

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar