KİTAPLIK

Başak Sayan yazdı: Kelebeğin Kaderi

Başak Sayan'ın son kitabı Kelebeğin Kaderi Destek Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Başak Sayan yazdı: Kelebeğin Kaderi
GAZETECİLER.COM -

Kelebeğin Kaderi metropolde tutunmaya, ayakta durmaya ve devam etmeye çalışan dört karakterin hikayesi, yan karakterler ana karakterleri besliyor ve güçlendiriyor öykü boyunca.

Her birinin iyi işleri, hayattan çalmaya yetecek kadar paraları ve paylaşmak istedikleri sevgileri var. Ancak şehir onlar kadar iyi kalpli değil, her adımlarında onları üzen erkek ve kadınlar, kapris, hırs ve nefretle dolu iş arkadaşları, tuzak ve tehlikelerin saklandığı dönemeçler var.

530 sayfalık romanda işte bu yarışı, kavgayı ve hayatta kalma mücadelesini okuyor okur. Modern dünyanın kahramanlarının sevmek, sevilmek, acı çekmek, ihanete uğramak ve kendini keşfedip kaderini gerçekleştirmek yolunda yaşadıkları yoğun ve sarsıcı bir macera Kelebeğin Kaderi.

Tesadüflerin hayatı nasıl yönettiği ve aslında hiçbir şeyin tesadüf olmadığı, her insanın ve her deneyimin yaşam yolunda birer basamak olduğuna dair epik bir anlatı, bir modern zaman masalı...

Yaşamın karşınıza çıkardığı işaretleri fark etmeye, en derin acılarınıza başka bir gözle bakmaya ve tüm yaşadıklarınızın nedenini keşfedip kozanızdan çıkmaya hazır mısınız?

Başak Sayan'ın son kitabı Kelebeğin Kaderi Destek Yayınları etiketiyle 30 bin'lik ilk baskısı ile raflardaki yerini aldı.


ÇOK OKUNANLAR