POLEMİK

Aziz Yıldırım'ı eleştiren ya FETÖ'cü ya a viskici!

Fenerbahçe Avrupa'dan 4 yiyip gelince eleştirilerin odağındaki Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gazeteciler ve televizyonculara hakaretler eşliğinde savaş açtı. Suçlamaları ise çok tanıdık!..

Aziz Yıldırım'ı eleştiren ya FETÖ'cü ya a viskici!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ekim ayı Yüksek Divan Kurulu toplantısında gazetecilere küfre varan hakaretler yağdırdı ve kendisini eleştiren gazeteci ve televizyoncuları FETÖ'cü olmak yd da ekranda alkol alıp kendilerine saldırmakla suçladı.

Aziz Yıldırım, ekranda masanın altında viski içip kendine saldırma suçlamasını daha önce Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar ikilisine yapmıştı.

Aziz Yıldırım bugün isim vermedi ama belli ki hedefindeki isimler arasında yine o Kütahyalı ve Çakar da vardı.

Fenerbahçe'nin her başarısızlığında medya ile polemiğe girip hakaret etmeyi alışkanlık haline getiren Aziz Yıldırım'ın bugünkü hakaret ve tehditleri şöyle:

İÇİYORLAR VİSKİYİ GELİYORLAR

"Medya konusunu konuşacağım bugün. 2-3 tane TV var, her gece yayın yapıyorlar. Sadece bizim kulüple ilgili değil. İçiyorlar viskiyi, geliyorlar. Bizlere hakaret ediyorlar. Biz hakaretlere maruz kalacak insanlar değiliz, biz seçimle geldik, seçimle gideriz."

BUNDAN SONRA SOKAKTA GEZDİRMEM..

"Adam içiyor, kafayı çekiyor ağza alınmayacak sözler söylüyor. Bundan sonra sokakta gezdirmem bak açıkça söylüyorum."

FETÖCÜ PATRONLAR FETÖCÜLERİ KONUŞTURUYOR!

"FETÖ'cü patronlar, FETÖ'cü konuşanları yayına çıkaramaz. Bu devlete vergi vermeyenler, FETÖ'nün bankasına para yatıranlar... Böyle adalet olmaz. 17-25 Aralık'tan da önce FETÖ'yle ilişkisi olan herkes hesap vermeli bu ülkede."

YANIMDAYKEN KÖPEK GİBİ KORKUYORLAR

"Viski içiyor masanın altından, zevkine göre konuşuyor. Yanındayken de köpek gibi korkuyorlar, köpek..."

PEŞLERİNE DÜŞERİM HABERLERİ OLSUN...

"Bu gazeteleri, bu TV'leri nasıl satın aldılar? Her gün soracağım bunları. Çaycı müdür oldu, şoför müdür oldu, bize sallıyorlar. İşlerine gelince başkandan özür dileriz, sonra 3 gün sonra yine sallıyorlar. Peşlerine düşerim haberleri olsun."

HER TÜRLÜ HESAPLAŞACAĞIM ONLARLA...

"Basının hiçbir katkısı yok, karalamaktan başka. Ama ben bunlarla artık hesaplaşacağım. Hukuk önünde ya da başka türlü. Öyle kolay değil. Ben öyle pes etmem."

KİM SALDIRIRSA KARŞILIK VERECEĞİM

"Bundan sonra bana kim saldırırsa karşılığını vereceğim. Ben buraya silah zoruyla gelmedim."

"Ben 1 sene hapis yattığım zaman, onlar bütün FETÖ'cülerle Türkiye'nin yönünü değiştirmeye çalıştılar. Tapeler kabul edilmiyordu, ben cevap vereceğim dedim. Bunları bile vermediler. Onlar kaçak döküman alıp, yayınladılar."

AHLAKSIZ... ŞEREFSİZ...

"Oturuyor, yazıyor, patronları bir şey söylemiyor. Adam gelip diyor ki ben seni tanırım, sen seni vuranları söyleyemedin. Böyle ahlaksız bunlar. Kendinizi vuranları söyleyemeyecek kadar şerefsizsiniz siz."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar