GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Aytaç Kurnaz

Show Haber

Aytaç Kurnaz
GAZETECİLER.COM - Uyuşturucu satıcıları İstanbul Gaziosmanpaşa'da boş bir araziyi imalathaneye çevirmiş. Gençler zehri de buradan kolaylıkla temin ediyor. İmalathane yüzünden satıcılar ve alıcıların zehir soluduğunu, ayakta güçlükle durduğunu anlatan Show Haber muhabiri  Aytaç Kurnaz, bir yandan da polisin operasyonu öncesi güvenliği olmadığını, oldukça sessiz konuşması gerektiğini anlatıyor izleyicilere…

Bulundukları metruk binada, pencerenin altına eğilmiş görünmeden haber yapmaya çalışan  Show Haber muhabiri Aytaç Kurnaz ve kameramanı Akın Sağlam ile hem uyuşturucu imalatını hem de satışını kayıt altına aldı.

Uyuşturucu tacirlerine Narkotik ekipleri tarafından ihbar üzerine yapılan operasyonu da görüntüleyen Show Haber ekibi gizlendikleri binadan polislere satıcıların yerini söylemeyi de ihmal etmedi:

Aytaç Kurnaz "Memur bey, şu bina şu bina… Karşıdaki, oradalar." diye bağırırken, polisler de uyuşturucu tacirlerini kovalayıp yakalamaya çalışıyordu.

Ancak ilginçtir operasyonu görüntüleyen Show Haber ekibi, Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekibinideki Narkotik timi polislerinin yüzlerini de kimlikleri belli olacak şekilde yayımladı.

İŞTE O HABER



Show Haber muhabiri Aytaç Kurnaz bu özel haberiyle günün televizyoncusu oldu.

ÇOK OKUNANLAR