POLEMİK

Ayhan Oğan'dan Aykut Erdoğdu ve Emre Erciş'e cevap

Ayhan Oğan, "Siyasetçi ve gazeteci kılıklı ajanlar" dediği CHP'li Aykut Erdoğdu ile gazeteci Emre Erciş'i "manipülatif siyasi şov yapmakla" suçladı.

Ayhan Oğan'dan Aykut Erdoğdu ve Emre Erciş'e cevap

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programında cam masaların yumruklanırık kırıldığı, hakaretlerin havada uçuştuğu canlı yayınla ilgili tartışma sürüyor.

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu"nun "AK Parti iktidarı Yuhadi lobi şirketleri üzerinden İsrail'i finanse ediyor" iddiası üzerine başta AK Partili Ayhan Oğan olmak üzere konuklar buna itiraz edince tansiyon yükselmiş ve o nahoş görüntüler ortaya çıkmıştı.  

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun iddiasına gazeteci Emre Erciş de bazı "belge"ler yayınlayarak destek vermişti. 

İşte Emre Erciş'in sosyal medya üzerinden CHP'li Erdoğdu'ya verdiği destekle ilgili twitlerden biri:

İşte tüm bu iddialara Ayhan Oğan, yazılı bir açıklama ile cevap verdi. İşte Ayhan Oğan'ın o açıklaması:

O BELGELERİ HAKKANİYETLİ BİR BİÇİMDE İNCELEDİK VE...

CHP milletvekili Aykut Erdoğdu’nun canlı yayında milyonlarca insanın önünde Türkiye’nin Yahudi lobileri üzerinden İsrail’i finanse ettiği yönünde ileri sürdüğü asılsız iddialara delil gösterilmesini istemiştik.

Aykut Erdoğdu’nun ve daha sonra Emre Erciş’in de Twitter üzerinden delil olarak yayınladıkları belgeleri hakkaniyetli bir şekilde inceledik ve bu cevabı bütün Türk Milleti’nin duyması gerektiğine kanaat getirdik.

DİLE GETİRİLEN RAKAM FAHİŞ VE ASILSIZ...

Aykut Erdoğdu ve Emre Erciş Türkiye’nin İsrail’i Yahudi lobileri üzerinden finanse ettiğini idda etmiş ve bu bağlamda çeşitli belgeler yayımlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ABD'de çeşitli lobicilik faaliyetleri üzerinden İsrail'e 67 milyon dolar gibi fahiş ve asılsız bir meblağ ile yardım ettiğini beyan ederek yeni bir algı yönetimi başlatmışlardır. Bu oluşturmaya çalıştıkları algının gayesi milletimizi yanıltmak, devletimizi yıpratmaktır.

BELGE DİYE ASTIĞI O KAĞIT PARÇALARI...

Aykut Erdoğdu'nun Gazi Meclis'in duvarına belge diye astığı kağıt parçaları, ABD Adalet Bakanlığınca ABD Kongresine sunulan kamuoyuna açık raporlardan alıntılar olup Türkiye aleyhine refleks geliştirmek adına hazırlanmıştır. Şimdi bu raporları savunanların hangi tarafta olduğuna Aziz Milletimiz karar verecektir.

MANİPÜLATİF SİYASİ BİR ŞOVDAN İBARET...

Neticede bu raporların idda ettiği durum ve rakamlarla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Aykut Erdoğdu'nun bu davranışları kamuoyunu manipüle eden siyasi bir şovdan ibarettir.

Türkiye Cumhuriyeti hedefleri olan her güçlü ve büyük devlet gibi yurtdışında Amerika’dan Çin’e, Rusya’dan Güney Afrika’ya kadar stratejik araştırma çalışmaları, lobi faaliyetleri, bölgesel çıkarlar doğrultusunda networkler kurma ve bunları Devletin çıkarına uygun bir şekilde yönetme kudretini elinde bulundurmaktadır.

Türkiye’nin büyümesine karşı çıkan, tehlikeli bulan, içine kapanmasını isteyen CHP zihniyeti ve Aykut Erdoğdu gibi siyasetçilerinin Türkiye’nin her türlü faaliyetlerinden rahatsız olduğu aşikârdır.

SİYASETÇİ VE GAZETECİ KILIKLI AJANLAR...

Siyasetçi ve gazeteci kılıklı ajanlara ve onları besleyen istihbarat örgütlerine mesajımız var. 15 Temmuzda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ve Kahraman Milletimizi hafife alanlar, bundan sonra her ihanet girişimlerinde daha fazla tepki görecekler, daha sert cevaplar alacaklar ve ihanet bertaraf edilinceye kadar da bu milletin vicdanını karşılarında bulacaklardır.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasına engel olmak isteyenlerin bu beyhude çabaları Büyük Türkiye'nin kutlu yürüyüşünü durdurmaya yetmeyecektir."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum